YouTube Drame

Miloš TV: Ti si debela krmača i kučka! YouTuber isprozivao Nevenu sa kanala LA BLONDINA na vrlo ružan način

Kako izvor blizak našem portalu saznaje YouTuber Miloš TV pozntaiji kao MILOŠ TELEVIZOR, isprozivao je youtuberku LA BLONDINA sa kojom je više meseci bio u jako dobrim odnosima.

YouTube Vesti, YouTube Drame | YouTube svet | 03.01.2019

Kako smo saznali sve je krenulo sa LAJVOM u kome je MILOŠ TV optužio LA BLONDINU da mu je dovela hejt na kanal, jer je prethodno LA BLONDINA optužila MILOŠA kako je nakon njihove svadje počela da dobija dislajkve u jednom svom videu, za šta je rekla da je MILOŠ kriv za dovođenje dislajkva. 

U sledećem MILOŠEVOM live-u. Miloš je počeo dobivati ogroman broj dislajkova gde je na najgorim mogućim imenima počeo da prziva Nevenu sa kanala LA BLONDINA i optužio je da je ona dovela hejt. Kasnije je Miloš utvrdio da NEVENA ipak nije bila odgovorna za hejt koji je Miloš dobio, ali nažalost zbog gledanosti MILOŠ je odlučio da nastavi da je proziva bez ikakvog razloga.

 


Miloš je kasnije otkrio i screnshotove u svom videu u kome je izvukao iz konteksta neke njene rečenice.

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.