Vesti o Youtuberima

SKANDAL: Srpski youtuber više nije MUŠKARAC, sada je postao ŽENA! (FOTO, VIDEO)

Jedan od kontroverznijih youtubera Miloš Milojević poznatiji kao MILOŠ TV više nije MILOŠ sada je MILICA!

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 15.12.2019

Youtuber koga svi pamtimo po brojim skandalima a najviše po  navodnom gašenju odnosno navodnoj prodaji svog youtube kanala jedanom od vlasnika SAMP servera.  I ogromnom skandalu kada je maloletnu jutjuberku Nevenu Petrovic (LA BLONDINA) izvređao i izprozivao na najgori mogući način rekavši joj ''TI SI DEBELA KRMAČA I KUČKA!'' čak je joj je i pesmu posvetio.


Miloš Milojević koga svi znamo kao MILOŠ TELEVIZOR iza sebe ima svoju armiju fanova pod imenom LAVOVSKA ARMIJA, ovoga puta Miloš je svoje fanove i svoju LAVOVSKU ARMIJU hteo da obraduje skoro pa potpunim performansom promenom pola u svrhu zabave, on je skoro pa potpuno se transformisao u ženu, čak više nije bio MILOŠ već je sebe nazvao MILICA!


Pogledajte ovaj sakandalozni video i saznajte da li je MILOŠ PRONAŠAO SVOJU SRODNU DUŠU:
 


Milica je u svom izazovnom sexy kompletiću sa bunim grudima našminkana u full-u tražila dečka preko popularne OME.TV platforme. Miloš odnosno MILICA je na sebi nosila sexy usku haljinicu koja je bila prilepljena uz njegovo odnosno njeno telo, pored haljinice Milica je imala veštačke grudi i u potpunosti našminkana. Crveni vatreni karmin zajedno sa veštačkim trepavicama i sve što ide uz to krasilo je njeno lice.

Niko nije mogao ni da predpostavi da se zapravo radi  Milošu Milojeviću prve sumnje su počele da se dešavaju kada je MILICA krenula da govori tada smo shvatili da je glas zapravo njegov i da se iza celog performansa nalazi youtuber MILOS TV! 


Miloš u ulozi MIlice je čak uspeo da se nabacuje jednom od frajera koji je bio i više nego zainteresovan da ćaska sa Milicom. Random lik sa ome.tv platofrme koji se predstavio kao Marko koji se bavi čuvanjem ovaca hteo je da sa Milicom da bude nešto više od prijatelja Kako se sve završilo izmedju Marka i Milice pogledajte u Miloševom videu, ali to nije sve tu je bio i lik iz UŽICA koji je na Milošev komentar da traži dečka dobio odgovor ''EVO NAŠLA SI'' i nastavili su vrlo zanimljivu konverzaciju.Tu su bili i razni drugi momci koji su ga nazivali imenima ''LEPI, LEPOTICE, BOŽANSTVENA ŽENO'' i sl. Sve u svemu svi su bili očarani njenom lepotom !Sve u svemu obavezno pogledajte ovaj video i kako i sam naziv videa glasi, saznajte da li je MILOŠ PRONAŠAO SVOG DEČKA!

Ekipa uredništva Mmedia Mreža Portala želi da mu poželi što više uspeha u njegovoj misiji pronalaženja uz sledeću pesmu:
 
  

Foto: Screenshot / YT MILOS TV | Video: YouTube / MilošTV