YouTube Vesti

DRAMA SE NASTAVLJA: Izvini burazeru ali glup si jbt... Na mene se izdr****š, evo ti k***c! (VIDEO, FOTO)

Kako naši najbliži izvori prenose YouTuber Miloš TV u narodnu prozvan kao Miloš Televizor serijom uvreda na račun drugog yutubera koji je u svom videu objašnjavao ''Kako napraviti Razboj'' je razbesnelo njegove fanove.

YouTube Vesti | YouTube svet | 20.10.2018

Skandalozno ponašanje jednog jutjubera je dovelo do toga da se celo BALKAN trese, njegove reči i danas odjekuju u najpoznatijim pećinama u Srbiji koje morate posetiti.

 

Kako naši najbliži izvori prenose YouTuber Miloš TV u narodnu prozvan kao Miloš Televizor serijom uvreda na račun drugog yutubera koji je u svom videu objašnjavao ''Kako napraviti Razboj'' je razbesnelo njegove fanove.

 

 

Naime youtuber Hasky koji uglavnom snima edukativni sadržaj napravio je klip o tome kako napraviti RAZBOJ, gde je zajedno sa svojim ocem naprvio RAZBOJ i pokazao svojim gledaocima kako i oni sami mogu napraviti. U jednom trenutku je stao na isti i počeo demostraciju kako se koristi RAZBOJ i uradio je par propadanja. 

 

Milošu se očigledno to nije svidelo pa je odlučio da mu oštro obrusi sa rečenicom ''Buraz ovo sto ti radis nema ni p od propadanja moras mng da vezbas xD'' , na šta mu je Hasky odgovorio: ,,Pise li ovdje Kako uraditi propadanja ili Kako napraviti propadanja a imas 1.8 k suba preko 4013841300 klipova i nemas 100 pregleda na 90% klipova xD''  Ovo je bio samo okidač koji je u Milošu izazvao jako ludilo i odlučio je da ožeži još oštrije ,,Nista vidimo se onda sutra u mom klipu pa da vidimo sta i kako sada ces da vidis koliko imam pregleda''

 

Ovo je uzrokovalo seriju skandaloznih video snimaka  u kome su jedan drugog  vređali na najstšanije moguće načine.

 

 

Miloš je počeo sa time gde je rekao ,, Očajniji INTRO nikada nisam video'', a onda su usledile uvredne na račun fizičkog izgleda.

 

 

Ubrzo je usledio i video odgor na sve to od strane HASKY-ja gde mu je uzvratio istom merom, što je izazvalo kod Miloša Televizora TEKTONSKI POREMEĆAJ i u sledećem klipu je Miloš odgovorio na Haskyjev odgovor.

 

 

Da li je ovo kraj drame ili će se drama nastaviti KO JE U PRAVU?

 

 
Ko je u pravu?
Miloš TV
Hasky
 
 
 
 
 
 


Izvor: MmediaMreza.com | Foto: YouTube / Screenshot | Video: YouTube / Hasky, Miloš TV
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
BiLi
Po meni ovo je jadno za gledati,deca od po 15estak godina se javno raspravljaju jer su videli da je neko skupio par suba na to... druze mi sa 15 smo ganjali cure loptu pare za sok bezali sa casova i tako. bilo nam je mnogo zabavnije mnogo bolja ekipa smo bili ova populacija sve vise ode u k.... nije nas tad nista nerviralo ja bi oboici pocupo usi par roditeljskih i na ucenje konjine gl*pave....
  • 21.10.2018