YouTube Drame

SKANDAL! Ilija BENJAK dobija PRETNJE, jer pomaže ljudima da se presele u NEMAČKU! (FOTO, VIDEO)

Ilija je našao metodu kako da naše ljude dovede da rade u Nemačkoj. Do sada je uspeo da dovede dvoje ljudi, ali ovo je neke razbesnelo, jer kako oni kažu on samo želi da odvede naše ljude da ne žive više u našoj državi.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 26.10.2018

Kako naš portal saznaje poznati YouTuber Ilija Benjak ponovo je zaintrigirao javnost svojim postupcima. Kako saznajemo Ilija je našao metodu kako da naše ljude dovede da rade u Nemačkoj.

 

Do sada je uspeo da dovede dvoje ljudi, ali ovo je neke razbesnelo, jer kako oni kažu on samo želi da odvede naše ljude da ne žive više u našoj državi. 

 

 

Povodom cele situacije Ilija je dobio pretnje smrću koje su sada već predate advokatu, a mi smo uspeli doći do nekih exluzivnih screenshotova.

 

 

,,Ilija, da ja i ti nebi imali probleme, mani se corava posla i ne kradi content. Pravi cv, pokazi ljudima gdje da nadju posao, pomazi djeci da nadju vrtic i1i sta vec, ako jos jednom vidim da kopiras kontent dobit сето ја i ti problem. Zivot nije video igrica. Skini ovaj klip i objavi svoje nesto! Prvu prijavu na YT imas vec.''

 

 

 

 

,,Роglеdај malo. i nepravi se budala. Pricas gluposti i izkoristavas jadni narod za jeftine klikove. Drz se igrica. Prvu prijavu imas, ako sutra bude clip online, saljem pismeno prijavu. Sam si se prijavio na GEMA, a tudje ne cijenis. 11i javno iznesi gdje si se mnogo mnogo i formisao. Kod cistacice McDonaldsa? Nadam se da samndovoljno jasan. Radi svoj content ''

 

 

,,Za razliku od drugih, meni zarada nije ukljucena, ne zaradjujem od youtube, zato sto bi morao da placam u Nemackoj porez na doprinos, takodje mogu javno to da dokazem. Kontent nikome ukrao nisam, niti sam osoba koja se bavi tim poslom, takodje sve informacije koje imam, iz prve ruke su, i sve su potpuno tacno, vec sam dve osobe uspeo dovesti ovde da rade u Frankfurt na ovaj nacin koji sam objasnio, i onda sam odlucio da to podelim sa ljudima i pomognem drugima. 


Sada ne znam kako da shvatim ove vase poruke kao pretnju ili samo poziv na oprez, ne znam da 1i da prijavim Policiji za pretnje, i1i da predam sve svom Advokati u mojoj Televiziskoj kuci koja mi daje Auto rs ka p rava ... 
Srdacan pozdrav 
''
 

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.