YouTube Drame

SKANDAL: Nevaspitano derište vređa JUTJUBERE! Zapamtite ga i klonite ga se! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od poznatih likova Mmedia Mreza discord servera pod imenom BOKI, koga uglavnom znamo kao BOKI SMOKI, nedavno je zbog bana na istom serveru odlučio da vređa druge youtubere.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 24.06.2019

Boki koji je jedan od straijih čalanova Mmedia Mreža diskord servera poznat po tome što je duži vremenski period pre nekoliko meseci redovno dovodio bot dislajkove na mmedia mreža youtube kanal i nagovarao ljude da šalju hejt zajedno sa još dva lika.

Dva lika koja nećemo imenovati zajedno sa Bokijem u svom klanu koji su napravili radili su na anti-marketnig kampanji Mmedia Mreže jedan određeni vremenski period. Kada su otkriveni cela ekipa je blokirana i izbačena sa servera i banovana na youtube kao i svim drugim društvenim mrežema koji su u vlasništvi Mmedia Mreže i Mmedia Portala.

Nedavno se dogodio incident kada je pomenuti BOKI (16) koji je iznova i iznova pravio lažne naloge kako bi vređao većinu članova Mmedia Mreža servera, prešao da vređa i saradnike pomenutog youtubera.

Pa je tako devojci i popularnoj youtuberki LA BLONDINA čija je mama nedavno preminula psovao sve po spisku, vređao na najodvratnije načine između ostalog i pominjao mrtvu majku. U klipu ispod od La Blondine možete pogledati neke od velikih gadosti koji je ova osoba pisala i uputila ovoj youtuberki.

 


Dosta ljudi je stalo u odbranu ove youtuberke, ali to ga nije sprečilo da nastavi sa prozivkama i vređanjem. Danas njegov kanal broji jako veliki broj hejtera koji su se urotili prtov njega zbog njegovog nedoličnog ponašanja.


Boki je osim što je poznat po vređanju svih živih, i gaženja mrtvih, on je takođe poznat i po takozvanom grifovanju servera. Budite na oprezu ako ikada se budete susreli sa ovom osobom.Foto: www.facebook.com/boris.bolok | Video: YouTube / LaBlondina