Vesti o Youtuberima

La Blondina YOUTUBE KANAL posle velike borbe po drugi put prelazi 2K suba u rekordnom roku!

Popularna youtuberka Nevana poznatija pod svojim umetničkim imenom ujedno i istoimenim nazivom kanala LA BLONDINA, nakon gubitka preko 500+ subscribera posle YOUTUBE ČIŠČENJA, svoju youtube karijeru ne napušta tako lako.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | 05.01.2019

Nakon duge borbe i posle gubitka velikog broja subscribera, od strane youtuba zbog takozvanog youtube čišćenja,  zahvaljujući drami koju je izazvao MILOŠ TV youtube kanal gde je LA BLONDINU nazivao jako ružnim imenima i nakon velike želje da dokaže da može uspeti svojim trudom i radom Nevena vlasnica kanala LA BLONDINA po drugi put prelazi cifu od 2 000+ prijavljenih korisnika i tako dokazuje da se drame ne isplate pogotovu kada neko nije u pravu.

LA BLONDINA je edukativni ali i kanal zabavnog karaktera koji se bavi raznim zanimljivostima, činjenicama ali i zabavom. Na ovom kanalu imate priliku vidjeti video montaže napravljene uz mnogo truda u cilj edukovanja ali i zabave gledalaca. Pridružite nam se da se zajedno edukujemo ali i zabavimo! Posetite LA BLONDINA youtube kanal i prijavite se.