YouTube Novosti

Zapamtite koliko ste imali PRATILACA danas, jer ih SUTRA nećete imati YouTube uklanja SUBSCRIBERE!

Kao što verovatno znate nekoliko puta godišnje YouTube uklanja određen broj prijavljenih korisnika sa Vašeg kanala.

YouTube Vesti, YouTube Novosti | YouTube svet | 12.12.2018

Trinaestog i Četrnaestog DECEMBRA YouTube će znatno ukloniti veliku količinu prijavljenih korisnika sa svih YouTube kanala. Youtube je najavio uklanjanje subscribera sa kanala za koje oni smatraju da nisu legitimi, i koji više nisu aktivni.

 

 

Ako neko ko prati Vaš YouTube kanal u poslednjih šest meseci nije pogledao ni jedan VAŠ video niti je ulazio na VAŠ YouTube kanal taj  prijavljeni korisnik se smatra kao neaktivan i biće uklonjen sa Vašeg YouTube kanala.

 

 

Takođe ako ste YouTube subscribere dobijali na razne nelegitimne načine preko aplikacija sub za sub i sličnih platformi koje YouTube ne podržava. U periodu izmedju 13-14 DECEMBRA ti prijavljeni korisnici će Vam biti uklonjeni sa kanala.

 

 

Ako koristite stari YOUTUBE studio na njemu ćete znatni pad primetiti u narednih dva dana, ako koristite novi YOUTUBE STUDIO koji je u BETA fazi , broj subscribera možete videti da VAM je već uklonjen u skoro realnom vremenu, isto važi i za YOUTUBE studio aplaikaciju za mobilne telefone. 

 

 

Da rezimiramo:

-YouTube Studio BETA prikazuje u skoro realnom vremenu broj subscribera.

-YouTube Studio za MOBILNE uređaje takođe prikazuje u skoro realnom vremenu broj prijavljenih korisnika.

-Stari YouTube studio broj subscribera ne prikazuje u realnom vremenu, već kasni i do 36h.

 

 

Dakle prverite na YOUTUBE STUDIO BETA da li vam se BROJ PRIJAVLJENIH KORISNIKA poklapa sa OBIČNIM YOUTUBE STUDIOM, u svakom slučaju u naredna dva dana YouTube će tačno ukloniti onoliki broj prijavljenih krisnika sa Vaših kanala za koji se smatraju da su neaktivni ili dobijeni na neki nelegitimni način, pa ako nemojte se začuditi ako u naredna dva dana vidite pad subscribera.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.