YouTube Vesti

Intervju sa Marijom Žeželj

Ova mlada jutjuberka ima 17 godina, iz Novog Sada je i poseduje kanal koji broji oko 410.000 pratilaca. Jako je popularna među tinejdžerkama, pa gotovo sigurno nema devojčice koja ne zna za nju i koja nije pokupila bar jedan modni savet od ove blogerke.

YouTube Vesti | YouTube svet | 10.10.2018

Ova mlada jutjuberka ima 16 godina, iz Novog Sada je i poseduje kanal koji broji oko 170.000 pratilaca. Jako je popularna među tinejdžerkama, pa gotovo sigurno nema devojčice koja ne zna za nju i koja nije pokupila bar jedan modni savet od ove blogerke.

 

- Gledajući moje omiljene jutjubere, i ja sam poželela da snimim video. Ukućani u početku nisu razumeli moj hobi, ali su primetili da me on ispunjava i pokreće moju kreativnost. Zato su me i podržali. Rad na Jutjubu mi je doneo slobodu izražavanja, mogućnost da me veliki broj pratilaca sasluša. Puno mi znači podrška vršnjaka koji me gledaju i saveti koje mi pišu u komentarima ispod videa. Jutjub mi donosi i džeparac, mogućnost da kupujem opremu, da putujem. Najdragocenije što sam stekla snimajući se je sloboda u komunikaciji, ranije sam bila stidljiva i povučena devojčica - priča Marija.Izvor: blic.rs |