YouTube Vesti

Intervju sa Yasserstainom

Milan Inić Yasserstain Naš najpopularniji jutjuber je Milan Inić, vlasnik kanala koji broji 575.710 pratilaca. Milan Inić poznatiji kao Yasserstain ima 22 godine, dolazi iz Novog Sada, a snimanje je započeo pre sedam godina sa društvom.

YouTube Vesti | YouTube svet | 09.10.2018

- Smatram da je razvijanje samopouzdanja kod dece veoma značajno, a to se postiže podrškom i pridavanjem velike pažnje deci i mladima. Velika je odgovornost svih javnih ličnosti u načinu na koji se obraćaju deci i mladima. Deca su temelj našega društva i ambasadori naše budućnosti i zato smatramo da imamo veliki zadatak da svojim primerom pozitivno delujemo na njih - ozbiljno će Milan na početku.

 

Što se samih ideja tiče, kaže da spontano dolazi do njih, uglavnom kroz druženje, a onda nastane ceo video.

- Na našem kanalu izbacujemo u proseku od tri do sedam klipova mesečno, pošto su to uglavnom skečevi koji zahtevaju malo duži period snimanja i montiranja. Jeste da ne postavljamo svaki dan, ali mi je svaki dan posvećen našem Jutjub kanalu - priznaje Milan.

 

A šta je tajna uspeha?

- Nas je probilo to što već sedam godina snimamo ono što volimo. I vremenom pronalazimo svoju publiku, i publika pronalazi nas - kaže Milan.Izvor: blic.rs |