YouTube Novosti

Od sada možete gledati besplatno FILMOVE na YouTube-u (uz reklame)

Ako ste oduvek želeli da gledate filmove potpuno besplatno, ali ne želite da se upućujete na neproverene sajtove, poznati video servis misli da može da vam pomogne.

YouTube Vesti, YouTube Novosti | YouTube svet | 20.11.2018

Naime, YouTube je uveliko počeo da dodaje besplatne, ad-supported filmove u svoju sekciju "Movies and Shows".

 

Kolekciju čini oko stotinak naslova, tako da možete pratiti put Rokija Balboe u svim delovima "Rocky"-ja, ili Arnold Schwarzenegger-a u originalnom Terminatoru.

 

 

Što se tiče samih reklama u zavisnosti od trajanja filma, možete očekivati određeni broj reklamnih blokova tokom gledanja.

 

Rohit Dhawan, direktor menadžmenta za proizvode, navodi: "Vidimo ovo kao priliku koja je bazirana na zahtevima korisnika, izvan filmova koji se plaćaju. Da li možemo ponuditi filmove uz reklame, potpuno besplatno korisniku? Takođe je ovo fina prilika i za oglašivače."

 

 

Playlista sa besplatnim naslovima je već kreirana, i broj filmova će se povećavati u narednim mesecima.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.