YouTube Novosti

#YouTubeRewind 2018 , prema komentarima i ocenama razočaravajući (Video)

YouTube Rewind je serijal proizveden i kreiran od stran e YouTube i Portal A Interactive. Ovi video snimci predstavljaju pregled i prikaz svakodnevnih virusnih videa, događaja, trendova i muzike.

YouTube Vesti, YouTube Novosti | YouTube svet | 07.12.2018

YouTube Rewind je jednom rečju premotavanje i pregled godišnjih trendova, muzike i viralnih stvari koje su se izdešavale na youtube-u. 

 

Prvi Rewind je napravljen davne 2010. Ovogodišnji #YouTubeRewind 2018 po mnogim mišljenjima ispao najgore do sada, a vlasnik YouTube kanala Mmedia Mreže za ovaj YouTubeRewind kaže:

 

''Moram da kažem, toliko dugo smo čekali #YouTubeRewind 2018te. Da je prosto bruka da je ovako lose odradjen , svake godine sve gori... Ja stvarno ne razumem zasto je Will Smith u rewind-u. Od svih ovih trendova koji su bili jedino ovaj FORNITE fazon kao i Ninja , Yodeling kid, i'm feeling challenge,  @Marshmello ,  @Caspar , @Panic! At The Disco i High Hopes, Roblox,  @Markipilier  su bas, bas zasluzili, ne razumem zasto je ovoliki fokus bačen na K-pop. ... Sve u svemu gde su glavni trendovi  @PewDiePie  , t-series,  @MrBeast  .. gde su posvete za Stephana Hawkinga , Stefan Karl, Stan Lee, Stephen Hillburg.. itd.. Od toliko trendova bilo je meshup svega dve, tri pesme. K A T A S T R O F A ... Bas sam razocaran, a toliko sam jedva cekao #YouTubeRewind 2018. Jos je najjace sekvenca ''We should give the people what they want'' ocigledno je da oni i ne slusaju sta ljudi žele.''

 

Pogledajte i sami procenite:

 

Takođe tu su scene iza kamere:

 

 Foto: YouTube / Screenshot
Nenad
Nenad
  • 0
Najbolji je definitvno po meni 2014, pa 2013, pa 2015.. sve posle 2015 je sve gore od goreg.
  • 07.12.2018