YouTube Vesti

Transformacija Mmedia Mreža YouTube kanala

Kako je prošlo skoro ŠEST GODINA od postojanja MMEDIA MREŽA YouTube kanala odlučuo sam  da kanal malo osvežim novim dizajnom, za sve koji su propustili ključni UŽIVO PRENOS TRANSFORMACIJE, ovde ga možete pogledati.

YouTube Vesti, Vesti sa Mmedia Mreže | YouTube svet | 25.03.2020

Transformacija kanala se dogodila tačno OSMOG MARTA, ne zato što je tad baš bio DAN ŽENA, već zato što je baš tog dana bila NEDELJA, jedini dan u nedelji kada imam jako puno slobodnog vremena.

Nekoliko nedelja ranije sam tražio LOGO DIZAJNERA, koji bi uz novčanu nadoknadu redizajnirao naš logo. Jedini uslov je bio da logo zadrži prvobitnu formu dakle da ostane M sa KRILIMA, ali da nekako profesionalnije izgleda.

Stiglo je jako puno radova, ali ovo su bila moja TOP TRI izbora REDIZAJNA koja su mi stigla
Najviše mi se dopao rad koji je odradio Fehim Karić na preporuku saradnika Mmedia Mreže,  IVANA NJEŽIĆA. Međutim njegov redizajn nije bio potpun, nekako mi je nedostajalo nešto. Pošto slogan našeg kanala glasi ''Treba da vidiš, ono što mi vidimo!'' nekako mi se uklapalo da negde na logou bude OKO koje mi se baš slaže sa sloganom. Pa je konačni izgled LOGOA nastao iz tri FAZE.

Naravno konačan izgled LOGOA izgleda ovako nekako, uz s vremena, na vreme menjanje boja i tekstura, ali konačni izgled je svkakao ovakav:
Transformacija nije uključivala samo promenu LOGOA, već i kompletnu promenu grafike: intro, dizajn kanala, video grafike, dizajn fan. Posetite Mmedia Mrežu na svim platformama, kako biste videli kako sada izgleda novi dizajn.Kako se Vama dopada transformacija kanala?