Vesti sa Mmedia Mreže

Mmedia Mreža traži saradnike uz novčanu nadoknadu!

Radna mesta za rad na Mmedia Mreža platformama. Zbog nedostatka slobodnog vremena, potreban mi je neko ko će mi pomoći oko uređivanja kanala i web sajta.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 10.02.2020

U nastavku teksta sam jasno naveo šta mi je potrebno i koliko sam u mogućnosti da platim za takvu uslugu, pa ako ima onih kojima ovi uslovi saradnje odgovaraju čekam da se javite, ceo konkurs nema ograničen vremenski period do kada će trajati, jednostavno dok ne nađem ljude od poverenja sa kojima bih mogao sarađivati do tada će trajati konkurs.


Potrebni radnici na sledećim pozicijama:
-Video Montažer
-Redizajner Logoa
-Urednik portala-Redizajner logo-a
Potreban je neko ko će osvežiti naš oficijalni logo Mmedia Mreže. Ono što tačno želim jeste da logo ostane iste forme odnosno da zadrži slovo ''M'' sa krilima ali da to nekako izgleda profesionalnije, svu kreativnost i ideje ostavljam Vama.  Meni je potrebno da dostavite logo u .png formatu minimalne rezolucije 1000x1000px i u projekt formatima u zavisnosti od toga u kom programu ste radili logo ako je photoshop onda u .psd ako je adobe ilustratoru, Vectoru ili nekom drugom programu onda u njegovom projekt formatu, pored transparentnog .png formata. Za ovu uslugu plaćam 20$, onome čiji mi se redizajn logoa najviše bude svideo. Ovde možete preuzeti trenutnu verziju logoa ako Vam je potrebna za bilo šta. Za dodatne informacije kontaktirajte me ispod.

Potrebno znanje za ovu uslugu
-Kreativnost
-Da zna razliku izmedju LOGO-a i WALLPAPERA
-Naravno, znanje rada u programima za obradu fotografije ili vektorsko crtanje i sl.
-Godine nisu bitne.
 

-Video Montažer
Potreban mi je neko ko može da uradi slične montaže kao što sam ih ja radio do sada za kanal MMEDIA MREŽA, da budu približnog kvaliteta ili čak boljeg kvaliteta nego što su sada. Od mene dobijate odrađen naracijski deo u audio formatu kao i skriptu teksta koji izgovaram u audio formatu, takođe intro-e, špice, outro fajlove i ostale dodatke koje kostitim u videeima dobijate, Vaš zadatak je da izmontirate video koji će se uklopiti sa onim što se nalazi u skripti odnosno u audio fajlu koji Vam budem poslao. Vi morate pronaći odgovarajuće sličice, video snimke i ostale materijale koji će pratiti edit koji budete radili. Ja Vam dakle samo audio i tekstualnu skriptu šaljem. Format videa mora biti minimalno u FULL HD rezoluciji odnosno (1080p) u .MP4 ili .WMV formatu. Kada odradite video uploadujete ga na GOOGLE DISK, a nakon toga šaljete mi link za preuzimanje. Ja Vama na isti način šaljem AUDIO I TXT SKRIPTU. Prvi video je probni da Vidim da li mi odgovara vaš način editovanja, njega Vam neću platiti, onaj čiji mi se način editovanja bude svideo uzimam ga za stalnog montažera i plaćam 5$ po klipu. MATERIJAL ZA PROBNI VIDEO MOŽETE PREUZETI OVDE.

Potrebno znanje za ovu uslugu
-Rad u programima za video obradu, edit i montažu.
-Da osoba ima makar 14 god. I da je gramatički pismena.

 

-Urednik Mmedia Mreža Portala
Za ovo Vam nije potrebno znanje iz oblasti web dizajna, programiranja ili ne znam ni ja čega, sve je automatizovano i ako znate makar da pišete u wordu, znaćete da radite i ovo. Ono što mi treba je sledeće, dakle potreban mi je neko ko će dnevno biti u mogućnosti minimalno deset minuta da provede na portalu da eventualno kontroliše šta se dešava na chatu, forumu i obavesti me o tome da li se neko žali na nešto, da li treba da objavim, izmenim nešto ili da li postoji neka greška, u sklopu tih desetak minuta je potrebno da objavi makar jedan članak vezan za teme kojima se portal bavi da li ćete provesti više vremena ili objaviti više članaka to je na Vama, moj uslov je makar jedan članak dnevno . U principu to je trideset članaka mesečno za šta Vam dnevno treba da izdvojite desetak minuta odnosno oko šest. sedam sati na mesečnom nivou. Jasno je da tu nema mnogo posla da se radi, jer sajt spada u nekomercijalne sajtove pa samim tim prihod sajta jedva pokriva mesečne troškove za održavanje. Moja cena za ovu uslugu je pet dolara na mečnom nivou. U slučaju povećane posete sajta koja bi donela veću zaradu svakako da ovaj iznos vremenom može da se poveća. Znam da će možda neki reći da je ovo malo za taj posao, ali imajte na umu da konobari u proseku rade od 8-12h dnevno posao koji zahteva fizičku aktivnost za dnevnice od 800-1200 DIN. Dok ovaj posao zahteva oko 7H MESEČNO iz udobnosti doma ili bilo kog drugog mesta za 5$ što je negde oko 550 din.

Potrebno znanje za ovu uslugu
-Makar rad u wordu.
-Da osoba ima makar 14 god. I da je gramatički pismena.
 


Na koji način Vam šaljem uplate:
-Video montažer:
PayPal u bilo kom trenutku ili mesečno preko postneta u dinarima ili preko dinarskog računa.
-Urednik na sajtu: Na mesečnom, godišnjem ili kako Vama odgovara kad sakupite određeni iznos ili kako god samo ne mogu na dnevnom i nedeljnom nivou jer je zarada na mesečnom, uplata ide preko PayPala, preko dinarskog računa ili PostNetom.
-Logo redizajn: PayPal, PostNet ili preko dinarskog računa po završetku usluge.


Provizija koja Vam se skida pri slanju uplate je sledeća:
-PostNet 25DIN do 1000 RSD iznosa, odnosno 2.5% ako je iznos koji Vam šaljem preko 1000din. Više o tome.
-Dinarski račun fiksno 45 RSD na bilo koji iznos.
-PayPal iskreno provizije nekad nema, nekad ima ali je to nešto sitno ne znam ni ja tačno uglavnom zavisi od toga da li Vam je paypal verofikovan, da li je personal ili biznis. Ako Vam je verifikovan uglanom je bez provizije.

Šta je potrebno da mi pošaljete da bih mogao da Vam pošaljem novac:
-PostNet: broj telefona ime i prezime punoletne osobe.
-Dinarski Račun: Ime i prezime, broj račina , mesto i poštanski broj.
-PayPal: e mail vašeg naloga ili pp link za uplatu.


Kada prihvatim osobe za rad što se montaže i web sajta tiče nikada se neće dogoditi da ste Vi nešto odradili a da Vam ja to posle neću platiti, ali u svakom terenutku ako naiđe bolja prilika mogu da prekinem saradnju sa Vama bez ljutnje, fino i dostojanstveno uz obrazloženje razloga prekida i uz naravno isplatu svega onoga što Vam dugujem i ako Vam dugujem.  


Nakon što ste pažljivo pročitali sve što mi je potrebno, ako  Vam uslovi odgovaraju i ako smatrate da možete da radite ono što mi je potrebno javite mi se sa predlozima i projektima preko forme koju možete popuniti ovde. A ako imate dodatnih pitanja pišite mi ispod u komentarima ove objave, na isti način ću Vam odgovoriti u roku od 48h.