Vesti sa Mmedia Mreže

Konkurs za VIDEO MONTAŽERA na Mmedia Mreža youtube kanalu je završen, evo ko je izabran!

Posle duge potrage za novim saradnicima, i isprobavanjem istih. Potraga za video montažerom je okončana, a izabrani povremeni editor na Mmedia Mreži je...

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 21.03.2020

Konkurs za radna mesta  na Mmedia Mreža platformama bila su otvorena oko dva meseca. Potraga za saradnicima je sada konačno završena i evo ko je sve upao u tim.


Ko je Mmedia Mreža povremeni montažer?
Kao što sam već više puta napomenuo zbog nedostatka vremena bio mi je potreban povremeni editor koji bi po nekada montirao video snimke umesto mene.  Bilo je puno prijava, svi koji su se prijavili imali su zadatak da urade probni video od materijala koji sam im dostavio, svi su imali isti materijal i isto vremena da odrade probni video. Po mom mišljenju najbolje su se pokazali sledeći:

-Dimitrije Š
-Evideo118
-Flow Beats
-Ivan NJ

Oko njih sam se jako dvoumio koga da uzmem za stalnog montažera, na kraju je jedan od njih predložio da dam još jedan probni video koji je bio regularno plaćen i taj  video je jedino uradio Evideo118, pa sam njega odlučio da uzmem za povremenog editora.


Montažer koji se krije iza Evideo118 imena, bio je zapravo Milan Krstić koji takođe ima youtube kanal pod nazivom IT'S ME. Evo šta je on izjavio za naš portal:

 


Ako želite da saznate nešto više o Milano pročitajte njegovu biografiju ovde, ili posetite njegov kanal. IT'S ME. Montaže na Mmedia Mreži u kojima je Milan učestvovao, možete prepoznati tako što je u opisu svakog videa označen montažer istog.