Vesti o Youtuberima

Top 10 Najpopularnijih YouTube Kanala u Srbiji do 2021. A onda se sve promenilo...

Dobrodošli u svet beskrajnih mogućnosti i kreativnosti - svet YouTube-a u Srbiji. U eri digitalne revolucije, YouTube je postao epicentar zabave, informacije i inspiracije. Gledaoci širom sveta su se okrenuli ovom platformom kako bi otkrili nove talente, smešne trenutke, obrazovne sadržaje i još mnogo toga. A kada je reč o Srbiji, YouTube scena nije ništa manje uzbudljiva.

Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 28.08.2023

 

YouTube je postao nezaobilazna platforma za zabavu, informisanje i edukaciju, a Srbija ima svoje sjajne kreativce koji su osvojili milione gledalaca. Ovi YouTuberi su stvorili autentične sadržaje koji su osvojili srca publike. Evo pregleda najpopularnijih YouTube kanala u Srbiji:


1. Baka Prase


Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, je lider liste najpopularnijih srpskih YouTubera. Njegovi humorni video klipovi, parodije, skečevi i vlogovi su postali kultni. Baka Prase ima poseban dar za osvajanje publike svojim originalnim i duhovitim sadržajem.

 

2. Mudja

Stefan Vuksanović, poznat kao Mudja, je jedan od vodećih gejming YouTubera u Srbiji. Njegovi video klipovi sa igrama, vlogovi i duhoviti komentari privlače ogromnu bazu pratilaca. Mudja je postao sinonim za zabavu u svetu gejminga.
 

3. Kika


Kristina Kika Đukić je kreativna zvezda YouTube-a. Njen kanal je oaza za ljubitelje umetnosti, DIY projekata i kreativnih vodiča. Kika inspiriše gledaoce da se upuste u svet stvaralaštva i kreiranja.


4. Sajsi MC


 

Poznata po svojoj muzičkoj karijeri, Sajsi MC takođe dominira na YouTube platformi. Njeni muzički spotovi, pesme i video blogovi pružaju intiman uvid u njen život i muzički proces.
 

5. Stuberi


 

Stuberi su kolektiv koji stvara smešne video klipove, skečeve i parodije. Njihova saradnja i zajednički humor donose neizmernu zabavu gledaocima.
 

6. Srpski Tutorijali


Srpski Tutorijali su prava edukativna riznica. Ovaj kanal pruža korisne tutorijale za softvere, programiranje i tehnologiju, čineći učenje novih veština pristupačnim i zanimljivim.
 

7. Jana Dačović

Jana Dačović je modna ikona YouTube platforme u Srbiji. Njeni video klipovi o modi, lepoti i putovanjima osvajaju gledaoce svojim šarmom i stilom.

8. BakaPrase Reactions

BakaPrase Reactions je dodatni kanal Bogdana Ilića, gde reaguje na različite YouTube sadržaje. Njegove reakcije su zabavne i ispunjene humorom, dodajući novu dimenziju popularnosti Baka Praseta.
 

9. SkiljoVilson

Igor Skiljo, poznat kao SkiljoVilson, stvara gejming sadržaje. Njegovi video klipovi sa igrama i komentarima tokom igranja pružaju dublji uvid u svet gejminga.

 

Ovi kanali su samo deo bogate YouTube scene u Srbiji. Njihova autentičnost, kreativnost i posvećenost kreiranju kvalitetnih sadržaja čine ih istinskim internet zvezdama koje ostavljaju dubok utisak na publiku.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.