Vesti o Youtuberima

POZNATA YOUTUBE ZVEZDA Pre mesec dana se oženio, u petak je umro od raka, imao je 32 godine, poruka MAJKE je POTRESNA!

Iza sebe je ostavio suprugu Beku sa kojom se venčao pre mesec dana, a njegova porodica neutešna je zbog gubitka

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima, Hronika i Bizarno | 03.01.2019

Britanac Den Tomas (32), Jutjub zvezdapreminuo je prošlog petka nakon trogodišnje borbe sa retkim sarkomatoidnim rakom. Den, koji je poslednje tri godine život posvetio tome da osvesti narod o značaju lekarskih pregleda otišao je okružen ljubavlju svojih najmilijih.
 

Iza sebe je ostavio suprugu Beku sa kojom se venčao pre mesec dana, a njegova porodica neutešna je zbog gubitka.

- Imamo loše vesti za sve vas, ali Denu je sada možda lakše, jer ga više ništa ne boli. Danas je preminuo, a ja vam zahvaljujem na podršci koju ste mu pružali. Sada želimo da slavimo njegov život i sve ono dobro što je podario i učinio za našu porodicu - napisala je prošlog petka Denova majka.


 

Ovom mladiću bolest je dijagnostikovana 2015. godine, a od tada je imao brojne operacije i hemioterapije. Sve vreme borbe sa opakom bolešću, Den je snimao sebe i apelovao na ljude širom sveta da vode računa o svom zdravlju i redovno se kontrolišu.


- Nemojte da se bojite da odete na pregled, znam da se neki boje, ali je još gore ako ne znate da imate tešku bolest. Sve što želim jeste da podignem svest kod ljudi o retkim oblicima raka, kakav sam ja dobio - objasnio je svojevremeno Den.