Vesti o Youtuberima

Preminuo u toku strima, najpopularniji World of Tanks strimer, strimovao World Of Tanks 22 sata bez prestanka, a onda je samo umro

Brajan se poslednji put obratio svojim pratiocima rekavši im da ide na cigaru i više se nije vratio, Brajan "Poshibrid" Vignault (35), strimer video-igrice World of Tanks, preminuo je 19. februara nakon što je strimovao sebe kako igra puna 22 sata bez prestanka.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 07.01.2019

Brajan je bio otac troje dece, a uzrok smrti su najverovatnije srčani problemi usled nedostatka sna. Interesantno je to što je Brajan do kobnog strima već nekoliko puta izdržao da neprestano igra igricu po 20 sati.

 

Brajan se poslednji put obratio svojim pratiocima rekavši im da ide na cigaru i više se nije vratio. On je svoj poslednji strim igrao za humanitarnu fondaciju "Make-A-Wish".
 

Vignault je bio jedan od najpoularnijih World of Tanks strimera.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.