YouTube Vesti

Intervju sa Kovalskom (Milica Perić Kovalska)

Milica svoj kanal naziva svaštarom. I zaista, Milica Perić, dvadesetogodišnja Novosađanka, s obzirom na to da je osoba sa dosta interesovanja, na svom kanalu ima raznovrsne video-snimke, od skečeva i recenzija do kanala „Ženski kutak”. Ipak, na njenom kanalu najčešće naletite na tzv . gejmplejeve, koje je počela da snima sa bratom 2013. godine budući da su dosta slobodnog vremena provodili igrajući igrice.

YouTube Vesti | 10.10.2018

- Ukrašću rečenicu mog kolege Aleksandra - Cileta Leštarića: "Jutjub nije posao, Jutjub je način života". Većina ljudi misli da se od Jutjuba super zaradi, što nije istina jer se na oko million pregleda zaradi 60 evra, a uglavnom mi novac ode na stvari vezane za Jutjub, račune za internet, opremu, telefon... Moji roditelji nisu znali da se snimam skoro godinu dana, ali mi je brat pružao podršku, zajedno smo snimali.

 

Glavni razlog što roditeljima nisam rekla odmah za Jutjub je što tada nije bilo popularno snimati se, retko ko je snimao i kačio sebe onlajn, pa su ga na neki način drugi ismevali - kaže Milica.

 

Njen kolega i dečko Aleksandar Leštarić puno joj je pomogao na početku, a zajedno su duže od dve godine.

 

 Izvor: blic.rs | | Video: YT / Mondo