YouTube Vesti

Intervju sa Ciletom

Svi me zovu Cile, živim u Pančevu, imam 26 godina i autor sam kanala "Srpski tutorijali", koji je najveći kanal za tehnologiju na prostoru ex Yu. Zbog mog kanala sam ostvario saradnju sa skoro svim najvećim brendovima iz oblasti tehnologije. Takođe sam i jedan od autora i organizatora festivala "Balkan Tube Fest" koji je prvi festival Jutjub kulture. Moji klipovi su o tehnologiji, ali se provuče i neki skeč...

YouTube Vesti | YouTube svet | 09.10.2018

ALEKSANDAR CILE LEŠTARIĆ Kada sam prvi put saznao za Jutjub 2007, odmah mi je bilo zanimljiva činjenica da možeš podeliti nešto sa celim svetom iz svoje sobe, ali pošto sam tada imao dial-up internet, nisam mogao da postavljam snimke ili da redovno pratim šta se dešava. Onda sam 2008. dobio brzi internet, i odmah sam napravio svoj kanal i tada počinje moja Jutjub priča - opisuje svoje početke jedan od naših najpoznatijih jutjubera, čiji kanal ima 274.352 pratioca.

Jedan od najdražih susreta sa fanovima bio je kada ga je u pošti prepoznao - jedan deka koji ga gleda zajedno sa unukom.

Kako kaže, formula za uspeh ne postoji.

- Jednostavno radite ono što volite i u čemu ste dobri, budite ono što jeste, dodajte strpljenja u tu mešavinu, i uspeh je zagarantovan!

Pogledajte i Ciletovu biografiju sa Mmedia PoralaIzvor: blic.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.