Vesti o Youtuberima

BIZARAN SNIMAK MALOLETNIKA IZ NOVOG PAZARA Gađao starije prolaznike VODENIM BALONIMA, uz poruku: "Lajkujte i snimam 3. deo!" (VIDEO)

Maloletni jutjuber sa pseudonimom Ludi balkanac objavio je video snimak na kome je prikazano kako u centru Stare Pazove starije prolaznike gađa balonima ispunjenim vodom i tako izazvao čitavu salvu kometara na društvenim mrežama.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 14.10.2019

Na snimku deluje da se ne radi o glumi već o slučajnim prolaznicima koji bivaju ispolivani vodom i stavljeni u vrlo neprijatnu situaciju, prenosi portal Pazova.org.
 

Na svom kanalu dečak ima i starije snimke. Na jednom od njih hvali se kako u prodavnici pije sok koji nije platio, dok u drugom videu uznemirava muškarca koji spava u kombiju.
 

Pored tih videa postoje i dva zapisa sa gradskog bazena gde posetioce gura u vodu i na druge načine ih uznemirava, zbog čega je navodno sa bazena i udaljen.
 

Na društvenim mrežama pojavio se i jedan snimak sa istim akterom u kome udara bistu Janka Čmelika ispred Pozorišne sale, glumeći scenu u kojoj mu on navodno duguje novac.
 

Prema nezvaničnim informacijama radi se o dečaku iz Starih Banovaca čije prezime je vidljivo u nazivu instagram naloga koji u svojim video snimcima promoviše.


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.