YouTube Vesti

BIZARNO! Ovaj Beograđanin seksualno zlostavlja kozu, a radi sa decom kao animator?!

Imamo informacije da je Dragan S. bio angažovan u jednom vrtiću na periferiji Beograda i to još istražujemo, kaže za Kurir Pavle Bihali

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima, Hronika i Bizarno | Piše: Mina Branković 25.10.2018

Dragan S. (24) seksualno zlostavlja svoju kozu i na video-snimcima simulira seks s nedužnom životinjom, govoreći joj razne gadosti, a još strašnije je to što se pomenuti mladić javno pohvalio i da radi kao dečji animator u vrtiću, ističu u Fondaciji pokreta Levijatan!

 

- Stanarević ima Jutjub kanal pod imenom "Gaga stajls" i čak 15.000 pratilaca, koje zabavljaju te njegove bolesti koje izvodi sa životinjama i sa svojom kozom, koju je nazvao Milka - priča za Kurir Pavle Bihali, izvršni direktor Fondacije pokreta Levijatan.

Bihali ističe da to što Stanarević radi prevazilazi domen šale, kao i da treba momentalno da bude hospitalizovan.

 

 

 

- To je definitivno seksualno zlostavljanje. Čovek je bolestan! Nemamo snimak gde on opšti s kozom, ali nama je sasvim dovoljno to što vidimo da simulira seks s tom jadnom, nesrećnom životinjom. Čak je i napravio Fejsbuk stranicu za tu kozu pod imenom Milka Stanarević i označio da je s njom u braku! Postoji i snimak gde glavu koze prislanja na polni organi, uz komentare "pušićeš mi k...c", "nabiću ti k...c u usta" - priča Bihali.

 

- Fascinantno je da Jutjub i Fejsbuk takve klipove ne skidaju, a da uklanjaju naše objave koje govore o zlostavljačima. Imamo informaciju da je Stanarević bio angažovan kao animator u jednom vrtiću na periferiji Beograda, to još proveravamo i istražujemo - navodi Bihali i dodaje:


- Definitivno je da je on ušao u vrtić, e sad ne zna se šta je gore - da li ako je ušao sam, pa se vere po igraonici, ili ako ga je neko angažovao. Naravno da će se sad svi direktori vrtića ograđivati i da niko neće priznati i reći da to nije on, jer ima tu masku. On se i sam javno hvalio na svom Instagram profilu slikom iz jednog vrtića u kostimu Spajdermena, i vidi se dete pored. To je ono što je vidljivo, vrtić ili igraonica, nije bitno šta je, u svakom slučaju ima kontakt s decom, što je nedopustivo!

Dragan Stanarević juče je bio nedostupan na broju poznatom redakciji, nije odgovarao na poruke koje smo mu uputili, a u međuvremenu je ugasio i svoje Fejsbuk i Instagram naloge. Otvorio je novi profil na Fejbuku, gde je postavio samo dve fotografije, i promenio je ime grada u kojem živi.
 

On dodaje da Stanarević u jednom od svojih klipova koristi i oružje, to jest da je sebi uperio pištolj u glavu. Bihali napominje da tim stvarima treba da se pozabavi policija, ali da će njihova fondacija danas podneti prijavu MUP i tužilaštvu.

 

 


Slika žene otpozadi

 

Pavle Bihali dodaje i da su dobili informacije da Stanarević slika i snima ženske osobe i da te fotografije takođe kači na svoje profile:
- U pitanju je klasičan psihopata! Kači slike žena, devojaka, stane iza njih pa ih slika otpozadi! Bolesnik! Mi nismo do sada videli ovako nešto. Dovoljno je da pogledate bar jedan snimak i sve će vam biti jasno.


 

 

Zatvor za seksualno zlostavljanje životinja

 

- seksualno zlostavljanje životinja definisano je Zakonom o dobrobiti životinja kao deo fizičkog zlostavljanja
- po Krivičnom zakoniku, ukoliko lice zlostavlja jednu životinju, predviđena je sankcija do godinu dana zatvora
- ukoliko je u pitanju više životinja, kazna je do tri godine, a može biti i novčana
- novčana kazna za zlostavljanje životinja od 100.000 do milion dinara za pravna lica
- novčana kazna za zlostavljanje životinja od 5.000 do 50.000 dinara za fizičko lice

 Izvor: kurir.rs | Foto: Printscreen, Facebook, Kurir