Hronika

Saša (47) SRBIN U PARIZU: 7 godina držao telo mrve majke u koferu, evo zbog čega...

Muškarac (47) iz Srbije držao je mrtvo tijelo majke sedam godina u svom stanu u Parizu. Telo je bilo skriveno u koferu i u ormaru, prekriveno ceradom i pur penom kako bi se prikrio miris, samo kako bi primao njenu penziju.

Hronika | Misteriozne teme | 09.06.2021

Sam se prijavio policiji u utorak rano ujutro te im objasnio da je majka, poznata kao 'Zlaka', preminula 2014. u 75. godini, sama, u svom stanu. Rekao je policiji da je imala rak i da je od toga umrla. Policija je odmah, u pratnji 47-godišnjeg Saše, otišla obaviti očevid i pronašla tijelo. 

 

Prilikom ispitivanja izjavio da je zadržao tijelo da bi nastavljao primati njenu mirovinu. Inspektori misle da se odlučio prijaviti jer mu je prijetilo izbacivanje iz stana, pa nije znao što da radi s mrtvim tijelom. Obdukcija je pokazala da nije bilo tragova nasilja pa je sumnja na ubojstvo otklonjena. 

 

Susjedi su bili šokirani te su potvrdili da je stanar bio pristojan i povučen. Na pitanje gdje mu je majka odgovarao bi da se odlučila vratiti u Srbiju i tamo provesti starost. Neugodan miris nisu primijetili, piše Blic.

 


VIDEO PREPORUKA Foto: time.com