YouTube Vesti

MrBeast u kafiću poručio dve flaše vode i ostavio bakšiš od 10.000 dolara: Konobarica u šoku čitala poruku koju je našla na stolu (VIDEO)

Konobarica je zadržala veći deo bakšiša ali je insistirala da ga podeli sa ostalim radnicima MrBeast i njegova ekipa su ušli u jedan kafić u Grinvilu u Severnoj Karolini proteklog vikenda, naručio dve flaše vode, a onda ostavio napojnicu od 10.000 dolara u kešu uz jednu rečenicu.

YouTube Vesti | 30.10.2018

Kako je rekao vlasnik bara, on je popio nekoliko gutljaja, a onda ostavio ogromnu napojnicu u kešu i poruku na kojoj je pisalo "hvala na ukusnoj vodi".

 

- Na kraju se ispostavilo da je on zapravo Jutjub zvezda, Mister Bist (zver). Želeli su da snime reakciju konobarice kada uzme novac - rekao je vlasnik lokala Bret Oliverio.

 

Ovaj kafić omiljen je među studentima i stanarima i poznat je po tome što se u njemu ostavlja veći bakšiš, ali nikada do sada ovolika suma novca.

- To je najveći bakšiš do sada. Ranije smo dobili napojnicu od 500 dolara - istakao je vlasnik.

Konobarica je zadržala veći deo bakšiša ali je insistirala da ga podeli sa ostalim radnicima.

- Nisam mogla da verujem, bila je gomila novčanica od sto dolara. Mislila sam da se neko šali sa mnom - ispričala je Alaina Kaster.

Ona je rekla da, kada je muškarac izašao napolje, dvojica mladića za susednim stolom pratila su njenu reakciju i sve snimala.

Nakon toga se Mister Bist vratio u kafić, a ona ih je sve izgrlila i zahvalila im na bakšišu.