YouTube Vesti

Intervju sa Andrijom Jović (Andrija Jo)

Andrija Jović je iz Leskovca, ima sedamnaest godina, ide u četvrti razred gimnazije, voli sve što je vezano za umetnost i ima 390.000 pratilaca. Odskoro je počeo da snima i brzo je postao popularan.

YouTube Vesti | 09.10.2018

- Leta 2015. godine sam video prvi video jedne domaće jutjuberke i delovalo je mnogo zanimljivo. Bilo je to nešto novo. Gledajući video-snimke još nekih jutjubera iz Srbije, shvatio sam da nema nijednog sa juga Srbije i mislim da je to bio odlučujući momenat kada sam rešio da se i ja oprobam. Pozvao sam najboljeg druga i snimili smo prvi video „Smoothie Challenge”. Moj prvi video je bio ubačen bez uređivanja, bez seckanja. Kako je snimljen, tako je i postavljen. Često sam razmišljao da ga obrišem sa kanala, ali ga uvek ostavim zbog dece koja žele da se bave Jutjubom, da vide da niko nije krenuo sa savršenim videima i da se sve uči s vremenom - kaže Andrija.

 

Njegovi video-prilozi su uglavnom zabavnog karaktera. Snima i savete za tinejdžere, ali i interesantne delove iz privatnog života.

 

- Svaki video je doneo neki uspeh mom kanalu, ali po statistikama, najbolje je prošao prvi deo serijala „Ekstremni izazovi” koji se polako približava broju od milion pregleda - kaže.

 

Jutjub mu je doneo i popularnost, kaže da ga prepoznaju gde god da ode.

 

- Najviše sam se oduševio u Budvi kada sam bio na letovanju. Deca su mi prilazila sa svih strana, vrištala su, bila su uzbuđena. Ne umem da vam opišem koliko je lep taj osećaj kada uživo vidite koliko vam se neki ljudi dive i kako ste vi njihov uzor - kaže Andrija.

 

 Izvor: blic.rs |