YouTube Vesti

Play It Show - sajam gejming i IT industrije

PlayIt Show Serbia, najveći regionalni sajam gejming i IT industrije, prvi put se održava u Beogradu 27. maja.

YouTube Vesti | YouTube svet | 25.05.2017

PlayIt Show Serbia, najveći regionalni sajam gejming i IT industrije, prvi put se održava u Beogradu 27. maja. Organizator manifestacije – zemunska firma „PlayIt Show SRB“, na Beogradskom sajmu u hali 4 priprema celodnevni gejming doživljaj za sve ljubitelje video igara, konzola, gedžeta, e-sporta, IT-a.

 

ASUS i Microsoft su glavni sponzori manifestacije, a medijski partner je PLAYradio.

Ulaznice za PlayIt Show Serbia su u pretprodaji od 1. aprila na svim mestima Eventima.

PlayIt Show je naslednik prvog pravog gejming sajma u Mađarskoj, koji se dva puta godišnje održava u Budimpešti i u drugim većim gradovima. Ove godine PlayIt Show prvi put prelazi granicu i svoj jedinstveni program seli u Beograd. Namenjen je velikim i malim igračima, predstavnicima oba pola, svima koji su zainteresovani za IT, mobilne telefone ili šareni svet video igrica.

 

Youtuberi koji će biti tu da se druže sa vama su: SUPREME NEXUS, ZIZ0 GAMING, NEXEN4GAMES, BALKANTECH, SUAREZ16, IDZO, KIKA, CLASHOFSERBIA, ADNANBRO, ZVOGANJ, AXE GAMING, TOTEMIA.... 

 

Mmedia Mreža vam poklanja 1x2 karte za ovaj događaj, u komentarima napišite koga bi ste poveli sa vama i zašto u 19h random ćemo izvući jednog dobitnika koji može sutra preuzeti karte u Gigatronu na Ušću.

Više o ovom sajtmu možete pogledati ovde: playitshow.rs

DOBITNIK NAGRADE JE: Izvor: http://playitshow.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.