YouTube Vesti

Seksi gejmerka zaboravila da isključi kameru, pa počela da masturbira pred hiljadama ljudi (VIDEO)

Nova Patra se na internetu proslavila po svojim veštinama igranja video-igrica, ali je onda uradila nešto što niko nije očekivao

YouTube Vesti, Gaming | YouTube svet | 25.12.2017

Kanadska gejmerka Nova Patra je preko noći dobila hiljade novih pratilaca, kada je na svom kanalu zaboravila da isključi live prenos i snimila sebe kako se samozadovoljava.

Seksi gejmerka kida kako igra pucačine: Prati je na hiljade muškaraca, a svima koji je hejtuju poručuje ovo!

Nova Patra se na internetu proslavila po svojim veštinama igranja video-igrica, ali po novome, njen Youtube kanal je dobio oznaku eksplicitnog sadržaja.

Naime, u jednom je videu završila igranje igrice te najavila da će isključiti prenos, ali to nije učinila. Nakon toga se prepustila se masturbaciji pred očima oduševljenih fanova.

Razumljivo, nakon toga se broj pratilaca na njenom kanalu naglo povećao, pa je sad prati preko 35.000 ljudi.

Na internetu se razvila rasprava da li je ovde u pitanju zaista previd ili je devojka pronašla dobru taktiku da poveća broj pratilaca.

Pogledajte video:⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.