Počinje Telenor Clash Royale turnir!


Gaming  | 18.12.2017
Ocena: (3)


Telenor Arena biće dom šestnaest najboljih Clash Royale igrača iz Srbije sa četiri nedavno odigrana onlajn turnira, četiri najbolja igrača iz Crne Gore sa dva odigrana onlajn turnira, kao i četiri najbolja igrača iz Bugarske koji će se boriti na najvećem regionalnom Clash Royale turniru.

Pre regionalnog turnira 16. decembra u Telenor Areni u okviru Games.CON festivala, održaće se nacionalni turnir za šestnaest igrača iz Srbije 15. decembra gde će se videti ko je najbolji Clash Royale igrač u Srbiji.

Na nacionalnom takmičenju, kvartet najboljih igrača će ugrabiti telefon Samsung Galaxy J5, dok će najboljih osam sa tog takmičenja proći dalje u regionalno finale koje se igra sledećeg dana.

Ali tu nagradama nije kraj, jer će prvo mesto na regionalnom finalu ugrabiti Samsung Galaxy Tab S3 9,7", kao i 2.500 evra. Drugom mestu pripašće Samsung Galaxy S8, kao i 1.000 evra, a treće mesto će dobiti Samsung Galaxy S8, kao i 500 evra.

Međutim, ni tu nije kraj, jer četvrto mesto dobija 250 evra, dok peto, šesto, sedmo, kao i osmo mesto dobijaju po 150 evra. Za sve posetioce Games.con festivala i ljubitelje Clash Royale igre, Telenor Arena će se nalaziti u hali 3 Beogradskog sajma. Program kreće u 17 časova 15. decembra, i od 12 časova popodne u subotu 16.12., tako da budite na vreme na svojim pozicijama i u gledalištu da bodrite svoje favorite.

Svi posetioci Telenor Arene moći će da učestvuju u velikom broju raznih aktivacija. Paralelno će se u petak organizovati mini turniri između posetilaca koji će se strimovati na ekranima (takmičenja sa common kartama odnosno najjači dek). U nedelju ćete moći da se okušate u meču protiv prošlogodišnjeg kralja Clash Royale turnira iz Telenor Arene ili da igrate sa najboljim jutjuberima u Clash Royale.

Moći ćete da napravite fotke kao da ste u samoj igrici pa da delite sa ekipom, a moći ćete da igrate i druge zabavne igre.SLIČNE OBJAVE

VAŠI KOMENTARI
avatar
Sretno sudionicima
avatar