YouTube Vesti

Uvredio je najopasnijeg narko-bosa na Jutjubu: Otišao je na žurku i dobio 18 metaka! (FOTO) (VIDEO)

Sedamnaestogodišnja Jutjub zvezda poznata je pod imenom Pirat Kulijakana. Meksička Jutjub zvezda, Huan Luis Lagunas Rozales, ubijen je nakon što je uvredio zloglasnog narko-bosa El Menča.

YouTube Vesti | YouTube svet | 25.12.2017

Meksička Jutjub zvezda, Huan Luis Lagunas Rozales, ubijen je nakon što je uvredio zloglasnog narko-bosa El Menča.

On (6) ima više miliona nego što ima godina: Zarađuje dok se igra!

Njega je neidentifikovana osoba izrešetala na jednoj žurki kojoj je prisustvovao, a policija sumnja da je ubistvo povezano sa uvredom koju je Rozales uputio El Menču.

Sedamnaestogodišnja Jutjub zvezda poznata je pod imenom Pirat Kulijakana. On je na društvenim mrežama objavljivao snimke svojih pijanstava koji su vrlo brzo postali popularni. Na nekim snimcima bi pio dok se ne bi onesvestio.
 

Kako je postajao popularniji, tako je dobijao pozive na brojne žurke. Na Fejsbuku je imao čak milion pratilaca, dok je taj broj na Instagramu nešto veći od 300.000, piše "Vašington post".

Pirat Kulijakana na Instagramu je postavljao fotografije oružja, polugolih žena i luksuznih automobila, a onda se usudio da u jednom od svojih snimaka uvredi i jednog od najopasnijih narko-boseva današnjice.

- El Menčo, popuši mi ku*ac - glasila je poruka.

 

Telo Huana Luisa Lagunasa Rozalesa izrešetano je sa 18 metaka.

Ubica mlade Jutjub zvezde još nije uhapšen.

El Menčov kartel je relativno nov i postoji manje od decenije. Njegova banda zarađuje od prodaje oružja, krađe nafte, iznuda i kidnapovanja.Bili007
s'bosovima se neigra dobro je prošo
  • 01.01.2018