YouTube Vesti

“SREĆA, OŽENIO SAM SE NA VREME” Kakve su današnje devojke “DEGENERACIJA”, objašnjava “jutuber” iz BiH

“Sreća, oženio sam se na vreme”, ističe popularni BiH “jutuber” Amir Hadžić u novom klipu u kojem objašnjava kakve su današnje devojke.

YouTube Vesti | YouTube svet | 11.10.2018

- Prijašnji standardi, možda, iz današnje perspektive izgledaju malo seljački… Držanje za ruku, pa odeš do njenog oca, pitaš ga za ruku njegove ćeri, a on te onda sa ptičarkom ganja po njivi. Pa to, takozvano, ašikovanje, razgovori s prozora na prozor do kasno u noć… To su starije GENERACIJE proživljavale, a ovo danas su DEGENERACIJE… Razderane, izbušene, probijene, razgolišene, u razderanim hlačama i uskim gaćurdama… Onda bolje IZAĐI GOLA, nemaš potrebe i te gaće da navlačiš, kada ti se sve vidi… Petnaest, šesnaest godina, to je navaljalo na sebe one šminkurine, špahtlom moraš da odvajaš kasnije… Sve je na izvol’te – navodi Hadžić.

 

Hadžić, komentarišući današnje mlade pripadnice ženskog pola, ističe da je većini njih cilj da se dopadnu onima koji imaju “dubok džep”, kako ne bi morale da bilo šta rade. Međutim, kako navodi, često se dešava, da im takvi izabranici zagorčaju život i postaju žrtve sistematskog i brutalnog nasilja.

 

- Ja nisam nikakav moralista, ni anđeo, pa da žena treba da bude “nindža”. Ali znam šta mislim o ženi koja se normalno obuče i dotera, a znam šta mislim o onoj koja se razgoliti i razdere…. – dodaje ovaj “jutuber”.

Postavljen pre četiri dana, ovaj video je već ''pokupio'' više od 300 hiljada pregleda.Izvor: blic.rs |