YouTube Vesti

Marija Žeželj i COCA COLA vam predstavljaju.. hmm nismo baš sigurni šta! (VIDEO)

Nismo sigurni šta Marija tačno ovde reklamira ali nama je bilo urnebesno simpatično. Nedavno je coca-cola izbacila najnoviji promo video sa poznatom jutjuberkom Marijom Žeželj, mi nismo baš sigurni šta ova reklama treba da najavi , ali nam je svakako bilo urnebesno simpatično i zanimljivo... Pa pogledajte:

YouTube Vesti, Zanimljivosti | YouTube svet | 04.08.2017

Nedavno je coca-cola izbacila najnoviji promo video sa poznatom jutjuberkom Marijom Žeželj, mi nismo baš sigurni šta ova reklama treba da najavi , ali nam je svakako bilo urnebesno simpatično i zanimljivo... Uključite zvuk i pogledajte:

A ako budete shvatili o čemu je reč u ovom promo videu, javite nam u komentarima.Foto: PrintScreen / Facebook / Coca-Cola
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
avatar
uhh, ok??
  • 04.08.2017
avatar
Imaš WOAH aplikaciju smile
  • 04.08.2017
Minilion
???
  • 09.09.2017