YouTube Vesti

Koristan Jutjub trik za koji niste znali

U određenim trenucima, ovaj Jutjub trik vam može biti od velike pomoći.

YouTube Vesti | YouTube svet | 25.07.2017

Jutjub ima ima veliki broj trikova za koje sigurno niste ni znali. Jedan od takvih je i opcija koja vam omogućava da snimate sve ono što radite na računaru.

 

Bilo da želite da pokažete neku aplikaciju celom svetu, ili da starijim članovima porodice objasnite kako da koriste Skajp na primer, može vam biti od pomoći.

Sve što treba da uradite jeste da posetite live streaming events stranicu i kliknete na Enable live streaming. Nakon toga ćete morati da prođete kratak proces verifikacije.

Kada završite sa tim, kliknite na Create live event, ne brinite, nećete uživo prenositi ono što radite na računaru. To možete naknadno aktivirati ukoliko želite.

Upišite željeno ime i izaberite Private ili Unlistedopciju iz padajućeg menija na desnoj strani. Kada budete bili spremni, kliknite na Go Live Now. Jutjub će od vas zatražiti da odobrite pristup kameri i mikrofonu, mada, po želji, ovo takođe možete deaktivirati.

Kada dođete do Hangouts prozora, kliknite na Screenshare ikonu i izaberite celu površinu ekrana ili jedan od prozora koji je trenutno otvoren.

Na kraju, kliknite na Share i spremni ste. Za početak snimanja kliknite na Start broadcast a za kraj Stop broadcast. Video će biti sačuvan na vašem Jutjub profilu, piše Gizmodo.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.