YouTube Vesti

Hejteri, vratila sam se! (VIDEO)

Steam je nedavno objavio informaciju kako su se odlučili na ukidanje podrške za starije Microsoft-ove operativne sisteme. Tačnije, od 2019. godine podršku će izgubiti Windows XP i Windows Vista što i nije neko preveliko iznenađenje.

YouTube Vesti | YouTube svet | 19.06.2018

Naravno da se sećate!

Pre sedam godina trinaestogodišnja klinka Rebeka Blek snimila je "najgluplju pesmu ikada" - "Moram na autobusku stanicu, moram da sačekam autobus... da li da sednem napred ili pozadi, moram da odlučim gde da sednem...".

U pitanju je numera "Friday" koja je zaradila milione pregleda iz jednog razloga - da bi svi videli koliko je pesma užasna.

Podsetite se:

 

Iako je Rebeka zbog ove pesme proglašena "najgorom pevačicom na svetu", to je nije sprečilo da tu i tamo pokuša da obnovi muzičku karijeru, ali nijedan pokušaj nije urodio plodom. Do sad.

Rebeka se pojavila u muzičkom takmičenju "The Four: Battle For Stardom", koje vodi pevačica Fergi i u kojem poznate sudije biraju četiri pevača kojima je "mesto na bini" i ispričala je kako je "Friday" uticao na nju, pogotovo negativni komentari.

"Oduvek sam volela muziku, a tu pesmu sam snimila preko raspusta. Na YouTube-u je stvar eksplodirala i sve je bilo puno negativnih komentara. Teško je to svariti kada imaš 13 godina, ali sada sam tu da svima njima pokažem da mi je mesto u muzici", rekla je Rebeka i zapevala.

Poslušajte je sad.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.