Vesti o Youtuberima

ZBOG NEHUMANE ŠALE IDE U ZATVOR! Jutjuber dao beskućniku KEKS koji je unutra krio UŽAS (VIDEO)

Jedan jutjuber izveo je jednu nehumanu šalu i objavio je na tom popularnom servisu za razmenu video zapisa, zbog čega ga sada čeka zatvorska kazna.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 13.07.2019

Naime, Kangua Ren ispunio je Oreo keks pastom za zube pa je zatim snimio sebe kako beskućniku u Barseloni daje taj kolačić, javlja The New York Times.
 

Sud u Barseloni proglasio je Rena krivim za kršenje moralnog integriteta beskućnika pa ga je kaznio 15-mesečnom zatvorskom kaznom, s time da žrtvi šale mora još dodatno platiti 20.000 evra odštete.
 

Dodatno, sud je naredio da se tokom sledećih pet godina zatvore korisnički Renovi računi na Jutjubu i drugim društvenim medijima.

 


Nakon što je objavio video zapis neslane šale, Ren je na društvenim mrežama naišao na mnogobrojne osude. Ubrzo se vratio beskućniku i ponudio mu novčanicu od 20 evra. Prema navodima policije, ćerki žrtve ponudio je još dodatnih 300 evra i zamolio ju je da ga ne tuži.
 

Prilikom obrane, Ren je objasnio kako se samo radilo o šali i da se kasnije pokušao iskupiti za neprijatnost koju ju prouzrokovao beskućniku.
 

- Radim stvari zbog predstave. Ljudi vole gledati nešto morbidno - rekao je Ren u sudnici.