Vesti o Youtuberima

Poznatom Jutjuberu (20) preti zatvor: Okrutno se našalio sa beskućnikom, pa se pohvalio celom svetu (VIDEO)

Jutjuberske šale ponekad znaju preći sve granice gde često stradaju nevini prolaznici. Najčešće se radi o okrutnim šalama poput lažnih terorističkih napada, ali u slučaju Kangua Rena (20) u pitanju je beskućnik s Oreo keksom koji je napunjen pastom za zube!

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | 31.01.2019

Sudeći po sudskim zapisima, u čije su vlasništvo došle jedne španske novine, ovaj video je na Jutjubu zaradio 2,000 evra

 

Kangua, koji je poreklom iz Kine, danas živi u Barseloni, i vodi svoj Jutjub kanal ReSet. Na tom kanalu ima oko 1.2 miliona pretplatnika i preko 100 miliona pregleda. Prema pisanju "Independenta", on je snimio sebe kako vadi belo punjenje iz keksa i umesto njega stavlja pastu za zube!

 

Taj isti keks dao je jednom beskućniku Gerogeu L, uz novčanicu od 20 evra.

Verovatno sam preterao, ali gledajte ovo s pozitivne strane. Ovaj čovek sigurno nije oprao zube od kad je postao siromašan! - izjavio je Kangua u videu.

 

Žrtvi je iznenada pozlilo nakon što je pojeo keks, a i uplašio se za svoj život!

Sudeći po sudskim zapisima, u čije su vlasništvo došle jedne španske novine, ovaj video je na Jutjubu zaradio 2,000 evra.

Tužitelji su rekli kako je ovaj poznati Jutjuber izbrisao video sa svog kanala jer je hteo da podmiti žrtvu kako bi zataškao stvar.

"The Independent" kaže kako Kangua čeka minimalno dve godine zatvora, radi povrede moralnog integriteta!

Pogledajte šta je uradio Jutjuber: