YouTube Drame

Jutjuber pronađen MRTAV nakon videa u kom pominje da razmišlja da okonča sebi ŽIVOT!

Posle videa u kom je pričao o tome da razmišlja o samoubistvu, jutjuber u gejmer Etika je nestao, a onda pronađen mrtav. Sumnja se na samoubistvo.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 13.08.2019

Jutjub zvezda i ljubitelj video igrica, 29-godišnji Etika, pravog imena Desmond Amofah, nakon šest dana potrage, pronađen je mrtav u ponedeljak, u Njujorku.

 

"Žao nam je što moramo da vas obavestimo da je Desmond Amofah Etika pronađen mrtav u reci "East River", objavila je njujorška policija. Nekoliko dana ranije pronađene su njegove lične stvari, i to nedaleko od mesta gde je telo pronađeno.
 

Etika je prije nedelju dana, nakon što je objavio osmominutni video u kojem priznaje da razmišlja o samoubistvu, nestao. Video u kom se izvinjava svima koje je odgurnuo od sebe i u kojem priznaje da boluje od depresije, izbrisan je.

 

"Znate, sve do sada, nikada nisam razmišljao o samoubistvu. Ono što nisam shvatio je da me zidovi sa svih strana pritiskaju. Iako nikada nisam došao do kraja, često sam preterivao i otišao predaleko. Sada priznajem, mentalno sam bolestan", rekao je jutjuber u kratkom videu.

 

Iako nije pričao s Etikom godinu dana, njegov mlađi brat pojavio se kada je počela potraga za jutjuberom i napomenuo kako nikada nije pomišljao da mu je brat mentalno bolestan.

 

"Nije pokazivao nikakve znakove depresije, nikada nisam mogao da slutim na ovako nešto. Volim ga i nadam se da nije naudio sebi", rekao je pre same tragedije, njegov 26-godišnji brat koji je hteo da ostane anoniman.

 

Podsetimo, ovaj jutjuber bio je veoma popularan i na našim prostorima, posebno među ljubiteljima gejminga, pa su roditelji pomalo zabirnuti o tome kako će na njihovu decu uticati ovakve informacije i tragičan sled događaja. Veoma je važno pratiti i kontorlisati koga na Internetu vaša deca prate i slušaju, te šta im se "ugrađuje" u svest.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.