Vesti o Youtuberima

MISTERIOZNA SMRT DEČAKA Zvezda "Jutjuba" iznenada preminuo

Zvezda “Jutjuba” Kaleb Logam Bretejlej preminuo je od “neotkrivenog medicinskog uzroka”, piše u saopštenju koje je dostavila njegova porodica.

YouTube Vesti, Svet Misterija, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 03.01.2019

Majka trinaestogodišnjeg dečaka napisala je u četvrtak na Instagramu da je njen sin preminuo prirodnom smrću.

- Ovo je veliki šok za sve nas. Reči ne mogu da opišu koliko će nam nedostajati. Njegov neverovatno zabavan duh pun ljubavi učinio je da se svi zaljubimo u njega kao “jutjubera”, prijatelja, brata i sina - napisala je skrhana majka.

 

U saopštenju kasnije okačenom na ovu društvenu mrežu, prodica je napisala:

“Nažalost, testovi su potvrdili da je Kaleb preminuo od neotkrivenog zdravstvenog stanja. Imaćemo jasnije odgovore za nekoliko nedelja, ali vas sve molimo da slavimo njegov život umesto da se fokusiramo na smrt.”

 

Bratejlej (pseudonim) i njegova porodica vodili su popularan “Jutjub” kanal koji je imao više od 1,6 miliona pretplatnika. Od Kalebove smrti, ipak, oni su stopirali svoje dnevne objave.

- Znam da nas pratite svaki dan i željno iščekujete nove snimke, ali vas molimo da ostanete sa nama dok prevazilazimo ovu tragediju kao porodica. Pomozite nam da mu odamo počast - dodala je majka na Isntagramu.

 

Porodica je u subotu uveče postavila video koji je napravljan dan pre nego što je Kaleb preminuo i u kojem su razgovarali o tome šta bi pitao sebe u budućnosti.

 

(Je li “Tako bel” i dalje postoji? Ima li neki novi sport? pitao bi sebe Kaleb)

Sledećeg dana, porodica je postavila montaže Kaleba i njegove dve sestre korz godine, na kojima se vide momenti kao što su bejzbol utakmica na kojoj je bio prošle nedelje i trenuci iz dokumentarne serije koju su on i njegova familija napravili za ABC njuz o Američkoj revoluciji i predsedničkoj trci 2016⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.