YouTube Drame

"DEČAK ILI ABORTUS" Baka Prase razbesneo fanove objavom o trudnoći, OVO SU MU JAKO ZAMERILI

On je u satima koji su usledili objavljivao i prepiske sa svojim roditeljima i porodicom, u kojima je raspravljao o kontracepciji i zaštiti.

YouTube Vesti, YouTube Drame | YouTube svet | 14.10.2019

Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prilično je uznemirio svoje fanove na društvenim mrežama, kada je objavio da će ovoga puta, možda stvarno postati otac.
 

Naime, on je na Instagram storijima objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova" , misleći na svoju devojku, trudna.

On je u satima koji su usledili objavljivao i prepiske sa svojim roditeljima i porodicom, u kojima je raspravljao o kontracepciji i zaštiti.

Majka ga je tako pitala da li zna za pojam "kontracepcije" i da li je njegova devojka to koristila. On je kasnije napisao da njegova devojka ipak nije u drugom stanju, kao i da je test za trudnoću bio negativan.

Međutim, fanovi popularnog jutjubera ipak su mu zamerili jer se na grub način našalio sa osetljivom temom, napisavši "dečak ili abortus" , a naveli su da ga između ostalog, prati i mnogo malih devojčica i dečaka koji bi njegove šale mogli da prihvate "zdravo za gotovo".

"Kada si javna ličnost, moraš više da vodiš računa o onome što pišeš na društvenim mrežama ili javno izgovaraš" , glasio je jedan od komentara.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.