Vesti o Youtuberima

Baka Prase izvisio za ulogu u Južnom vetru! Sam se nudio, ali je odbijen, evo zašto!

Slagao pratioce - Nakon što su ga producenti filma otkačili jer je prozivao Cobija, koji je autor muzike, Bogdan Ilić je u svom klipu rekao da ga je ekipa filma zvala da sarađuje s njima

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 13.08.2019

Bogdan Ilić, alijas Baka Prase, stalno radi na novim idejama kako bi osvojio Jutjub tržište, a ovog puta pokušao je da se ugura na film.

 

Naime, Bogdan je želeo da se nađe u nastavku ostvarenja „Južni vetar“ Miloša Avramovića i zaigra s glumcem Milošem Bikovićem, pa se nudio ekipi ovog popularnog filma, saznaje Kurir. Međutim, rečeno njegovim žargonskim rečnikom koji plasira na svom kanalu, Baki su poručili da „pali u skokovima“!


Ilić je odbijen zbog toga što je javno isprozivao Cobija, koji će se pojaviti, kao i Senida, i u drugom delu filma. Reper, tekstopisac i producent bio je angažovan za muziku u prvom delu „Južnog vetra“, dok će se u drugom pojaviti kao glumac. Baka Prase je poludeo zbog ove činjenice pa je, nakon što su ga otkačili za projekat u kom je želeo da se pojavi, udario po Cobiju.

 

- Bogdan je objavio klip u kom tvrdi da je pozvan da igra u nastavku „Južnog vetra“, ali to nije tačno. Njega niko nije planirao niti pominjao za drugi deo, već je sam pozvao producente i nudio se da se nađe u filmu. Oni nisu bili zainteresovani, naročito zato što se u svojoj poslednjoj pesmi „Ono moje“ obrušio na Cobija, koga je angažovao režiser Miloš Avramović. To je jedan od razloga što je bio nepoželjan za ovaj projekat - objašnjava naš izvor iz produkcije, ponavljajući još jednom da Baku Praseta niko nije zvao kao što on tvrdi.
- Baka Prase jeste popularan i ima dosta pratilaca, ali je Cobi nešto više i konkretnije od njega u svetu muzike, a takođe ima svoju brojnu publiku i pratioce - objašnjava naš izvor kriterijume za odabir saradnika na filmu.

 

Tako će Ilić, na njegovu žalost, propustiti susret s čuvenim Marašem, o kome će istovremeno biti snimana i serija.