Vesti o Youtuberima

Mladić pokazao kako se slava na Jutjubu može steći nečim VRLO KORISNIM (VIDEO)

Aleksandar Vesić je mladi srpski Jutjuber iz Padeja koji je svoju posvećenost i ljubav prema elektronici i radu spojio na veoma zanimljiv način zbog čega ga na Jutjubu prati nešto više od 207.000 hiljada ljudi.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | 19.02.2019

Kada kažemo Jutjuber, obično pomislimo na osobe koje se snimaju dok igraju igrice, pevaju, šminkaju se, karikiraju poznate ili jednostavno, rade neke uvrnute stvari. Međutim, ima i onih koji su akcenat stavili na svoje zanimanje i na taj način pomažu kada neki kućni uređaji zataje sa radom.

 
Iako smo navikli da su majstori obično malo stariji u kombinezonu i ne baš toliko nasmejani, Aleksandar već na početku svakog video snimka odaje utisak momka koji zna šta radi.

 


Bilo da stavku po stavku objašnjava kako da popravite električnu peglu, veš mašinu, električni roštilj, usisivač, kuler na personalnom računaru, bojler pa čak i kako se pravilno postavljaju utičnice, on vodi računa o tome vas uvede u tematiku problema.


 

Ako uzmemo u obzir činjenicu da su njegovi vršnjaci slavu na Jutjubu stekli kroz psovanje, verbalno nasilna prozivanja konkurencije ili prave skečeve na račun poznatih ličnosti, pravi je kuriozitet da se neko ko je toliko mlad odluči da pokaže kako se slava može izgraditi i na drugačiji, korisniji način.

 


 

Prilikom snimanja materijala, Aleksandar se u svojim klipovima ne libi ni zidarskih radova, ali ni toga da priča o nekim temama koje baš i nisu popularne, a svima se dešavaju kao što je isključivanje sa električne mreže usled dugovanja prema Elektrodistribuciji Srbije o čemu je takođe snimio video.


 

Spisak njegovih interesovanja je duži od navedenog, pa ako vas zanima o čemu sve vloguje ovaj momak, najbolje je da posetite njegov Jutjub kanal. Najbolje preventivno, pre nekog kvara na kućnim aparatim.