Vesti o Youtuberima

Imale sukob sa BAKOM! KO SU NESTALE JUTJUBERKE ANĐELA I NAĐA zaradjuju na hiljade dolara mesecno

Poznate jutjuberke Anđela i Nađa su prema tvrdnjama njihovog oca Zorana Đorđevića nestale sinoć u Francuskoj. On je to otkrio sinoć u lajvu koji je pravio na jutjub kanalu njegove dve ćerke. Pored sestara, navodno je nestala i Zoranova supruga Tina, kao i rođaka Marija.

Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 18.10.2022

Zoran Đorđević, otac poznatih jutjuberki Anđele i Nađe, je u lajvu otkrio da su mu ćerke nestale kao i njihova majka, a njegova supruga, Tina. Otkrivamo ko su Anđela i Nađa i koliko mesečno zarađuju, i zašto su imale svađe sa Baka Prasetom.


 

Zoran je u kratkom lajvu objasnio kako mu nema ni supruge Tine, dece Anđele i Nađe, kao i rođake Marije, koja živi s njima. Rekao je kako im se gubi svaki trag od ponedeljka popodne i da su svima isključeni telefoni. On je to dokazao pozvavši ih tokom snimanja, a policiju može da kontaktira tek nakon 48 sata jer je to pravilo u Francuskoj.

 

Ko su poznate jutjuberke Anđela i Nađa?

Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mesečno od Jutjuba zarade najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu “Ola Ole” za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da “ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao”.

 

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.