YouTube Drame

Isplivao snimak ZORANA kako VERBALNO maltretira ANĐELU I NAĐU!

Fanovi su ostali šokirani kada su čuli na koji način se Zoran obraća Anđeli, a na niz uvreda ona je samo ćutala, te sve vreme imala pune oči suza

YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 20.10.2022

Njihov otac, Zoran, obavestio je javnost da nema razloga za brigu, ni paniku. Naime, one su odlučile kako on tvrdi da "napuste porodicu", odnosno da napuste njega. On dodaje da je šokiran, te da se nije nadao da će se ikada ovako nešto desiti.
 

Takođe je dodao da je smatrao da probleme koje su imali mogu biti rešeni, te da ništa nije vredno toga da se porodica napusti i to na ovakav način.
 

Ipak, sada se pojavio novi snimak na društvenim mrežama na kome se jasno vidi kako Zoran tretira svoje ćerke, vrši pritisak da budu gledane, te ih javno vređa zbog činjenice da im je kanal pao sa pregledima.
 

 


Fanovi su ostali šokirani kada su čuli na koji način se Zoran obraća Anđeli, a na niz uvreda ona je samo ćutala, te sve vreme imala pune oči suza.

On ih je nazvao sramotom za celu jutub scenu, lenjim i nesposobnim za održavanje influenserske karijere, te dodao da treba odmah da obrišu sve kanale i da se zaposle u restoranu kao i sve ostale devojke i momci njihovog uzrasta.

Ovaj događaj se dogodio tik pre čuvenog "nestanka", te je sve moglo ukazati na to da su porodični problemi zaista veliki.
 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.