Hilton Panama hotel je raj za gejmere (video)


Gaming  | 23.04.2018
Ocena: (4)


Ako se ikada zadesite u Panama Sitiju, ovaj grad ima dosta turističkih atrakcija koje može da ponudi - prelepe plaže, istorijske objekte, živopisan centar grada i drugo. Međutim, ukoliko niste neko koje zainteresovan za aktivnosti na otvorenom, možda ćete uživati u boravku u ovoj udobnoj hotelskoj sobi, posebno ukoliko ste pasionirani gejmer.

Alienware soba u Panama Siti Hilton hotelu je raj za gejmere. Soba je opremljena Alienware gejming tehnologijom, koja uključuje računar sa Intel Core i7 8700 CPU-om, Nvidia GeForce GTX 1080Ti grafičkom kartom, 32GB DDR4 RAM-a i Windows 10 Pro operativnim sistemom. Tu je i laptop pri ruci: Alienware 15, koji ima Core i7-7700HQ procesor, 32GB memorije i GTX 1070 grafičku kartu.

 

Soba je opremljena i Oculus Rift kacigom za virtuelnu realnost, koja se može koristiti u tandemu sa 65-inčnim 4K OLED televizorom, 5.1-kanalnim audio sistemom ili 34-inčnim Alienware monitorom za desktoip gejming. Ovo su samo osnovne karakteristike tehnologija kojima je soba opremljena, a tu su i različite Alienware periferije (tastature, miševi, palm rest...), potom Xbox One Elite kontroleri, stolica za gejming simulatore, kao i svetlosni efekti  koji krase čitavu sobu.

 

Kompletna soba, od kreveta i drugog nameštaja, pratećih dodataka i aksesoara, pa sve do kupatila i tuš kabine, je opremljena Alienware motivima i logoima. Alienware gejming soba u Hilton Panama hotelu je dostupna po ceni od 349 dolara po noćenju.
 

Izvor: benchmark.rs |


SLIČNE OBJAVE

VAŠI KOMENTARI
avatar