YouTube Vesti

Popularni kanal JANKO YT, izbrisao sve klipove ili dobio tužbu? (FOTO, VIDEO) #PodrškaZaJanka

Danas je osvanulo puno objava o tome kako je popularni YouTuber Janko sa istoimenog kanala obrisao klipove, medjutim... 

YouTube Vesti | YouTube svet | 06.05.2018

Danas je osvanulo puno objava o tome kako je popularni YouTuber Janko sa istoimenog kanala obrisao klipove. Kanal Janko je dobio veliku popularnost snimajući reakcije i vlogove, medjutim veliku popularnost su mu doneli i YouTuberi koji su reagovali na njegove reakcije poput kanala BAKA PRASE.

Danas njegov kanal broji blizu  TRISTA HILJADA pretplatnika, ali takođe na njegovom kanalu više nema klipova. Kako smo saznali od izvora Janko je saradjivao sa sajtom GEARBEST, medjutim proizvode koji su mu slali za promociju on nikada nije promovisao, pa se sumnja da je dobio tužbu.

Drugi izvor govori da je dobio tri uzastopna copyright stike-a što je manje verovatno jer kanal još uvek postoji. Ako se setimo prošle godine sličan problem je kanal Yasserstain imao kada su mu takodje klipovi nestali na par dana, ali razlog tome kako je MILAN INIĆ objasnio bio je problem sa pobesnelim fanom koji mu je hakovao kanal. Da li se nešto slično dogodilo JANKU?

Nažalost šta god da se dogodilo sa njegovim klipovima ostaje misterija, ali to nije sprečilo pojedine da ga vređaju i slade se njegovom nesrećom. Da li će se njegovi klipovi vratiti vreme će pokazati. #PodrškaZaJanka .