PRIJATELJI I SARADNICI

Ovde se nalaze prijatelji i saradnici Mmedia Mreža YouTube kanala I Mmedia Portala

 

ENERGY RADIO

ENERGY Adria je deo međunarodne grupe NRJ koja se emituju uživo iz Bosne na vvv.nrj.rs.ba i vvv.energi.rs.ba i energi.rs.ba.

Najvolja inostrana muzika na jednoj jedinstvenoj radio stanici SAMO HIT MUZIKA!

 

 

 

 

 


baner BALKAN IPTV

 Gledaj preko 300 kanala iz bilo koje zemlje na bilo kom uređaju

 


INO POSLOVI 

Tražite posao u inostranstvu, na ovom sajtu ćete ga naći 

 


baner RADIO SKAY

Dugogodišnji prijatelj Mmedia Mreže i Mmedia Portala, najbolja domaća muzika na jednom mestu.

 


RASADNIK BOKI baner

Proizvodnja loznih kalemova i voćnih sadnica ima vekovnu tradiciju. Dobri klimatski uslovi, veoma vredni i radni ljudi,

učinili su sve da ova proizvodnja postane cenjena u svetu.

Preduzeće Velicković (Rasadnik Boki), nalazi se u selu Bela Voda, kod Kruševca, bavi se proizvodjom distribucijom, unapredjenjem loznih kalemova i loznih sadnica pored ovih,

naš rasadnik bavi se proizvodnjom i distribucijom, sadnice maline, kupine, ...ogrozd aronija, i sadnice ruza.

 


baner RASADNIK MILUNOVIĆ

 Bavi se proizvodnjom i prodajom loznih (vinovih) i voćnih sadnica, sadnica ruža i gotovog povrća. Rasadnik Milunović je porodična firma koja raspolaže tradicijom, iskustvom i kvalitetom svojih proizvoda. Zato vas pozivamo da dodjete i uverite se u naš kvalitet.

 Garantujemo 100% za čistocu sorte kao i fitosanitarni status sadnica. Trenutna proizvodnja je 500.000 voćnih sadnica i 50.000 loznih kalemova.

 

 

 

 


RASADNIK VELIČKOVIĆ

Bavi se proizvodnjom i prodajom loznih (stonih), vinskih i voćnih sadnica, sadnica ruža i gotovog povrća. Rasadnik Veličković je porodična firma koja raspolaže tradicijom, iskustvom i kvalitetom svojih proizvoda. Zato vas pozivamo da dodjete i uverite se u naš kvalitet.

 

 

 

 


  RASADNIK ANTIĆ

 - Proizvodnja sadnica.

 - Dostava bilo gde u Srbiji.

 - Stučni saveti od strane dipl. inž. organske poljoprivrede.

 

 

 

 


baner  PRODAJA LAJKOVA 

Mi smo servis koji Vam nudi siguran i bezbedan način da podignete svoje društvene mreže na viši nivo, po najpovoljnijim cenama..

 

 

 

 

 

 


banerr RASADNIK MIJAJLOVIĆ

Duga porodična tradicija proizvoda sadnog materjala svih vrsta, dobijate garanciju i stručne savete oko sadnje, obrade i zaštite sadnog materjala.

 

 

 

 


YOUTUBE PARTNERI


 

Gledaj i Uživaj | Gledaj Ovo | Computing Forever |  Spiritual Science Research Foundation | DK Drawings | Tost Pas Genije | Benox | LefkoTV | Magični video | My Life Story Luna

 

 


MARKETING


Youtube Marketing

Web Marketing


Ako želite da reklamirate Mmedia Mreža sajt, ili razmenite sa nama baner, to možete učiniti tako što izaberete jedan od dole ponuđenih banera, kada zakačite naš baner na vaš sajt, blog ili forum, pošaljite nam vaš baner koji želite da mi postavimo na naš sajt, baner nam pošaljite na [email protected], baner mora biti u maksimalnoj velicini 200x150px.

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.