Vesti o Youtuberima

Bezobrazno bogatom jutjuberu izgoreo skupoceni "meklaren" iz limitirane serije: Kupio ga je pre 15 dana, a vatra ga je progutala u trenu (VI

Alehandro Salomondrin besan na policajca koji je objavio slike izgorelog auta Alehandro Salomondrin, svetski poznati jutjuber koga prati više od milion i po ljudi, ostao je bez svog skupocenog "meklaren" automobila iz limitirane serije od samo 500 primeraka.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | 08.01.2019

Samo dve nedelje po preuzimanju, jedinstveni auto zahvatio je požar pa su zadnji deo i unutrašnjost potpuno izgoreli. Još se ne zna kako je došlo do požara, ali Salomon tvrdi da nije imao nikakvu nesreću s autom.

 

Takođe, na fotografijama je vidljivo da automobil pre požara nije bio oštećen pa su sada inženjeri britanske firme zaduženi da istraže uzrok požara.

 

Naime, Salomonovo ponašanje suviše je tajnovito. Mnoge koji su pokušali da razgovaraju sa njim o stanju automobila, je blokirao, a na njegovim društvenim mrežama objavljena je samo jedna fotografija. Salomon je na Instagramu osudio policajca koji je objavio fotografije sa mesta požara.

 

Salomon je inače poznat po svojoj floti superautomobila, u kojoj su Porsche Carrera GT, Rolls-Royce Phantom, McLaren 720S i slični automobili.