Vesti o Youtuberima

AngelWalks je Twich strimer kome je brat umro uživo tokom LIVE STREAMA

Ovo je priča o strimeru čiji je brat tragično preminuo tokom uživo prenosa na TWICH platformi.
 

Vesti o Youtuberima, Hronika | YouTube svet | 03.07.2022

STRIMER POD NAZIVOM ANGEL WALKS U TOKU STRIMA IZJAVIO JE JEDNU JAKO ČUDNU RECENICU, GDE JE OBAVESTIO SVOJE GLEDAOCE STRIMA DA MU JE BRAT UPRAVO UMRO I DA MORA DA PREKINE.


Ovaj strimer je sa svojom ekipom igrao čuvenu igricu Call of Duty sve je bilo normalno dok se odjednom  nije začula lupnjava iz sobe pored gde se nalazio njegov brat. Odmah je nastupila opšta panika, u pozadini se čuo vrisak a zatim je Angel Walks ustao i otišao da proveri šta se dogodilo.

Ekipa sa kojom je igrao ovu igricu ostali su potpuno u čudu i poceli su da komentarisu zajedno šta se dešava dok se nije vratio. Kada se vratio i saopštio ekipi šta se zapravo dogodilo, svi su ostali u čudu i nisu bili svesni šta ih je snašlo.

Izvinite društvo, ali moj brat je upravo umro. Moram da prekinem!
 

@nenadmmedia Njemu je #brat umro dok je strimovao! #streamer #angelwalks #angelwalksbrother #jezivo #misterija #stasedogodilo ♬ original sound - Nenad Mijatovic


NJEGOV BRAT koje se inače zove ROBERTO PEREZ ležao je mrtav i potpuno hladan u svojoj sobi što je ukazivalo da je preminuo nesto ranije nego sto su ga pronasli. 


Roberto Perez i Angel Walks

Dvadesetdvogodišnji mladić Roberto Perez je inače bio student na Bakersfield Koledžu radio je u zdravstvenoj organizaciji dok je njegov brat pod pseudonimom Endjl Valks (Angel Walks) bio veteran AMERIČKE VOJSKE .
 

Smrt Roberta Pereza

Naime Roberto Perez je bolovao od jedne mentalne bolesti zbog koje je imao odredjene vrste napada koje su ga na kraju i ubile.  Ono što se zna jeste da tog dana 27. Jula kada je ovaj decko preminuo njegovi roditelji i njegova porodica ga praktično nije videla od 16h da je izašao iz svoje sobe, pa je njegova sestra u kasnim večernjim časovima u trenutku kada je njegov brat pod imenom ANGEL VALKS strimovao na twichu ušla, nasilno u njegovu sobu koja je bila zakrčena njegovim mrtvim telom.

Verovatno pokušavajući da izađe iz sobe pri napadu koji je imao nije uspeo da otvori vrata pa je odmah tu i preminuo. Njegova sestra je nasilno pokušala da otvori vrata i u trenutku kada je ušla njegov leš je bio uveliko potpuno hladan što je bio znak da je preminuo daleko ranije, pre nego što ga je sestra pronašla. 
 

@nenadmmedia Reply to @vukasinjevtic Kao što sam obećao, drugi deo @nenadmmedia strimera čiji je brat preminuo uživo u LIVE STREAMINGU. #brat #streamer #angelwalks #angelwalksbrother #jezivo #misterija #stasedogodilo #mmediamreža #MmediaMreza ♬ original sound - Nenad Mijatovic
 

Finansijski problemi

Međutim nakon svega toga dolaze finansijski problemi gde njegovi nisu mogli da isfinasiraju sahranu što je na svom twiter nalogu Anglel Walks i objavio gde se ubrzo zajednica sa takozvanog esporta aktivirala i pomogli mu oko finansija sakupljajuci potrebna sredstva za sahranu njegovog brata.

 

@nenadmmedia Replying to @tarikpaocic Istina je da se vratio streamovanju nakon Robertove smrti, ali zašto i ne bi ... #angelwalksbrotherdied❤️ #angelwalksbrother ♬ I Lost a Friend - FINNEAS
 

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.