Zanimljivosti

Više vole novogodišnje kupanje u ledenoj vodi, nego rusku salatu i pečenje!

Čini se da učesnicima hladnoća nije nimalo smetala i svi su se odlično zabavili. Prvog dana Nove 2019. godine, širom sveta su organizovana tradicionalna kupanja po hladnom vremenu i u još hladnijoj vodi.

Zanimljivosti | 02.01.2019

Tako su građani Vankuvera održali 99. po redu "Kupanje polarnog medveda". Ovaj događaj datira još iz 1920. godine. Događaj je održan u Engleskom zalivu oko pola tri posle podne, a u njemu je učesvovao veliki broj ljudi. 

Slična manifestacija je odražana i u Misionu oko pola 11 ujutru na jezeru Hajvard, kao i na brojnim drugim mestima u Britanskoj Kolumbiji. 

Neki od učesnika su imali čak i neobične kostime: došli su običeni kao vikinzi, sirene ali i ajkule. 

Kupanje u ledenoj vodi je održano i na Koni Ajlendu u Njujorku. Pojedini učesnici su nosili neke novogodišnje rekvizite, dok su drugi kod sebe imali američku zastavu.

 

Kupači su se družili u jezeru Balaton u Mađarskoj, gde se novogodišnje kupanje održava osmi put. Čini se da učesnicima hladnoća nije nimalo smetala i svi su se odlično zabavili.    Srećna NOVA GODINA !!! Novogodišnje čestitke za 2019. godinu (slike i tekst)

    Nova godina nam ide u susret, a vi ste sigurno u potrazi za lepom novogodišnjom čestitkom kojom ćete obradovati svoju porodicu, prijatelje, rođake, odnosno, svoje najdraže. Svaki nov početak zaslužuje da bude lep i poseban, a mi vam ovim putem predlažemo neke od poruka kojom ćete poželeti srećnu Nov...

    Najlepše čestitke za Novu godinu

    Praznična atmosfera je prilika da budemo lepo raspoloženi, okruženi ljudima koji nas vole i koje volimo. Ako niste u mogućnosti da novogodišnje praznike provedete sa sebi dragim ljudima, čestitajte im bar Novu godinu nekom šaljivom, ljubvnom ili bezobraznom porukom....