Zanimljivosti

Više vole novogodišnje kupanje u ledenoj vodi, nego rusku salatu i pečenje!

Čini se da učesnicima hladnoća nije nimalo smetala i svi su se odlično zabavili. Prvog dana Nove 2019. godine, širom sveta su organizovana tradicionalna kupanja po hladnom vremenu i u još hladnijoj vodi.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 02.01.2019

Tako su građani Vankuvera održali 99. po redu "Kupanje polarnog medveda". Ovaj događaj datira još iz 1920. godine. Događaj je održan u Engleskom zalivu oko pola tri posle podne, a u njemu je učesvovao veliki broj ljudi. 

Slična manifestacija je odražana i u Misionu oko pola 11 ujutru na jezeru Hajvard, kao i na brojnim drugim mestima u Britanskoj Kolumbiji. 

Neki od učesnika su imali čak i neobične kostime: došli su običeni kao vikinzi, sirene ali i ajkule. 

Kupanje u ledenoj vodi je održano i na Koni Ajlendu u Njujorku. Pojedini učesnici su nosili neke novogodišnje rekvizite, dok su drugi kod sebe imali američku zastavu.

 

Kupači su se družili u jezeru Balaton u Mađarskoj, gde se novogodišnje kupanje održava osmi put. Čini se da učesnicima hladnoća nije nimalo smetala i svi su se odlično zabavili.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.

    Najlepše čestitke za Novu godinu

    Praznična atmosfera je prilika da budemo lepo raspoloženi, okruženi ljudima koji nas vole i koje volimo. Ako niste u mogućnosti da novogodišnje praznike provedete sa sebi dragim ljudima, čestitajte im bar Novu godinu nekom šaljivom, ljubvnom ili bezobraznom porukom....

    Srećna NOVA GODINA !!! Novogodišnje čestitke za 2019. godinu (slike i tekst)

    Nova godina nam ide u susret, a vi ste sigurno u potrazi za lepom novogodišnjom čestitkom kojom ćete obradovati svoju porodicu, prijatelje, rođake, odnosno, svoje najdraže. Svaki nov početak zaslužuje da bude lep i poseban, a mi vam ovim putem predlažemo neke od poruka kojom ćete poželeti srećnu Nov...