Zanimljivosti

Srećna NOVA GODINA !!! Novogodišnje čestitke za 2019. godinu (slike i tekst)

Nova godina nam ide u susret, a vi ste sigurno u potrazi za lepom novogodišnjom čestitkom kojom ćete obradovati svoju porodicu, prijatelje, rođake, odnosno, svoje najdraže. Svaki nov početak zaslužuje da bude lep i poseban, a mi vam ovim putem predlažemo neke od poruka kojom ćete poželeti srećnu Novu godinu svojim dragim ljudima. Pred vama su novogodišnje čestitke za 2019. godinu i to novogodišnje tekst čestitke i novogodišnje čestitke u slici, pa izaberite šta vam je srcu draže.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 02.01.2019

Novogodišnje tekst čestitke za 2019. godinu

Sve ono što je bilo bolno i loše, neka ostane u godini staroj. Puno ljubavi, smeha i sreće želim ti u godini novoj. Za blistavi i uspešni početak, srećna Nova 2019. godina!
 

Želim da ti Nova godina donese puno uspeha, ljubavi i love, da uživaš u svim trenucima i da ostvariš svoje snove. Da smeha bude svaki dan i da uvek budeš radostan. Srećna Nova 2019. godina!
 

Neka ti ova godina bude mnogo lepša od prethodne, neka uz drage ljude zaboraviš na sve probleme. Kreni u nove pobede i očekuj najbolje jer onom ko veruje, sve se ostvaruje. Srećna Nova 2019. godina!
 

Noćas sve najlepše poželeću za tebe, ostvarenje  snova, ali baš svih i zato ti puno smeha i ljubavi, šaljem kroz ovaj maleni stih. Srećna Nova godina!
 

Želim ti posao iz snova, dobra kola, da uživaš u svakom trenutku, da uz pesmu i drage ljude zaboraviš na svaku muku. Da lepo provedeš ovo veče, da voliš i da te vole, da ostvariš sve želje i snove. Srećna Nova 2019. godina!

Kako prolaze godine, želim ti da budeš što uspešnija i da ti svaka donese nešto posebno na tom putu do uspeha. Ne odustaj od svojih snova, srećna ti Nova, drugarice moja!
 

Večeras je savršeno veče za neke nove početke. Za godinu punu avantura, dobrog raspoloženja i svakodnevnog uživanja u sitnicama. Ljubi te i voli tvoja drugarica. Srećna Nova 2019. godina!
 

Novogodišnje čarolije neka potraju što duže, ispunjenje želja svih ovi dani neka ti pruže. Ružne stvari izbriši, okreni drugi list i novu priču ispiši. Neka ti svaki dan ove godine bude sjajan i čaroban. Srećna Nova godina!
 

Sve što večeras zamisliš, želim ti da ostvariš. A koliko zvezda na nebu sja, toliko ti šaljem poljubaca šaljem ja. Cmok, Cmok… Srećna Nova 2019. godina!
 

Nova godina je na pragu, jedan razlog više da zamislim najlepše želje kad pomislim na osobu dragu. Želim da optimizom i srećom zračiš, želim ti sve najbolje jer mi puno značiš. Srećna Nova 2019. godina!
 

U ovoj godini završi sve ono što u prošloj nisi, želim ti napredak na svakom polju i mi važan ti si. Da za sve izazove imaš volje, da ti u ovoj godini sve krene na bolje i da uvek nasmejan i blag, zaslužuješ sve najbolje jer si zaista drag. Srećna Nova godina!
 

Pevaj, raduj se, trči, skači, smej se, voli, luduj, putuj, uživaj u malim stvarima i ne zaboravi da i ti nekoga učiniš srećnim u ovoj godini. Potrudi se da provedeš svaki dan na najbolji način i da svaki od njih pamtiš po nečemu lepom. Srećna Nova 2019. godina!


 

Ove godine poželeću ti da uradiš nešto ludo i nesvakidašnje za sebe. Nešto što ćeš pamtiti i prepričavati drugima. Srećna Nova godina!

Kada ponoć otkuca noćas,
seti se da neko misli na tebe
baš u taj čas.
Uvek uz tebe,
iako kilometrima daleko,
voli te i ljubi tvoj, neko.
Srećna Nova 2019. godina!

Puno ljubavi stalo je u ovaj stih,
puno sreće i zdravlja od nas svih.
Voli te tvoja porodica.
Srećna Nova 2019. godina!

 

Novogodišnje čestitke za 2019. godinu u slici

Ti zaslužuješ najveću sreću, i sve što od srca želiš, a ako se moje želje važe uvek ćeš da se veseliš. Srećna Nova godina!

Pahulje bele hrle kroz tihu noć snežnu, putuju do tvoga doma i nose poruku nežnu. Nošene vetrom lakim sleteće na lice tvoje, tu će ti šaptati redom najlepše želje moje! Srećna Nova 2019. godina!

Šaljem ti srećnog Sneška, jer želim da ti se sreća smeška! Srećna Nova godina!

 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.