Vaše Istinite priče

Žena i kuća

Bok ja sam Novan Vuksanovuč danas ču vam ispričati priču koja ledi krv u žilama dogodila se meni i mome drugaru on neželi dati ima pa onda da krenemo.Jednog sunčanog dana ja i moj drugari smo išlui u školu gledali smo moderne kuče i gledali smo i gledali i onda smo vidjeli jednu staru napuštenu kuču bilo nam je čudno da od svih modernih kuča je samo ova stara i napuštena ja sam htjeo uči ali me drug gurnuo i rekao nemoj ulaziti ja sam se uplašio.Nakon nekoliko sekundi kada sam ustao je netko u sekundi otvorio vrata i čuli smo da neko šapče nemoj nemoj i onda je neko vrisnuo i to jako počeli smo bežati i nismo mogli jasno videti

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 05.03.2018

Bok ja sam Novan Vuksanovuč danas ču vam ispričati priču koja ledi krv u žilama dogodila se meni i mome drugaru on neželi dati ima pa onda da krenemo.Jednog sunčanog dana ja i moj drugari smo išlui u školu gledali smo moderne kuče i gledali smo i gledali i onda smo vidjeli jednu staru napuštenu kuču bilo nam je čudno da od svih modernih kuča je samo ova stara i napuštena ja sam htjeo uči ali me drug gurnuo i rekao nemoj ulaziti ja sam se uplašio. Nakon nekoliko sekundi kada sam ustao je netko u sekundi otvorio vrata i čuli smo da neko šapče nemoj nemoj i onda je neko vrisnuo i to jako počeli smo bežati i nismo mogli jasno videti kada smo bežali jako brzo napokon smo vidjeli školu ušli smo u dvorište bježali smo u razredi uspjeli smo počeli smo svima objašnjavati ali niko nam nije verovao učiteljica je došla mi smo to rekli učiteljica kaže nemate baš dobar humor sada sednite.

 

Mi smo se jako uplašili zato što tim putem idemo kuči.Prošla je škola spremamo se i idemo istim putem dogovorili smo se da če mo protrčati oko kuče. Nakom nekoliko trenutaka smo došli blizu te kuče počeli smo trčati jako disati srce nam je kucalo kao da je rat trčali smo jedno 20 25 metara i onda smo stali onda smo gledali iza nas dali neko hoda prema nama nije bio nitko.
Došli smo do kuče i ušli smo moj prijatelj je bio kod mene i sve smo rekli mama je rekla da nam vjeruje smijala se mi smo govorili ozbiljno !!!!Mama je rekla ručak vam je na stolu.

 


Sljedeči dan smo ja i on išli u školu pošto nismo ništa čuli smo htjeli uči i moj drugar je pao vrata su se zatvorila ja sam razvalio vrata i uzeo ga bilo je puno ulja prašine nisam mogao disati pa sam pao pred nesvjest sam vidio ženu koja tiho vrišti pao sam u nesvjest. Nakom sat sat dva sam se probudio i vidio da je ona kuča i moja jako slična i da moja mama se malo porezala mod drugar je bio blizu mene jeo kolač pitao me on dali si dobro.Ja sam rekao jesam a mama si je stavila flaster oko prstao. neko je vani vikao nemoj ulaziti kada je mama otvorila vrata bila su jedna dva dječaka koja su bila u plavom i zelenom kao ja i moj drugar kada smo bilo kod napuštene kuče i išli smo u školu ko ja i oni mama je počela tiho govoriti nemoj nemoj zato što su lagali da im treba novac onda je počela vrištati što ju je prs jako zabolio oni su potrčali isto kao mi mama je zatvorila vrata i jaukala auč auč moj prst Moj Drugar kaže dali si dobro.I ja sam isto pitao.

 


Ona je rekla da je. onda sam joj rekao da se ovo dogodilo meni i mom drugaru samo da je ovo bila napuštena kuča ona je rekalo nemoj negativno A drugar Šta ja i ti neidemo u isti razred?Ali i dan danas vidim tu mutnu sliku te žene i napuštenu kuču.
Vjeruj te mi ovo nije laž mama govori da je to bio san ali ja znam da nije.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.