Vaše Istinite priče

U vidu drekavca

Jdno veče sam se šetao sa drugom i culi vrisku.Mi smo trcali ali mi smo posle toga mislili da je to prase posto je bila slava.

Vaše Istinite priče | Piše: Vladislav Mladenocić 20.02.2019

Jdno veče sam se šetao sa drugom i culi vrisku.Mi smo trcali ali mi smo posle toga mislili da je to prase posto je bila slava.

Nakraju kad se slava završila svi su otisli kuci i polegali to jest mi.Tad kad sam legao opet sam cuo vrisku .Mislio sam da je to bio moj mačak pošto je igubio glas ali on je spavao pored mene.

Ali kad sam malo bolje pogledao video sam da se nešto spušta sa grane na moj prozor.A nakon posle sam se proderao !!!TATA!!!
on je došao i nešto opet proderalo i pobeglo.

Kad sam otisao kod druga ja sam ga pitao šta to može biti.On je meni reka za drekavca ali mu nisam verovao.Pokazao mi je sliku kako izgleda i rekao sam da sam slično video.

To veče kad sam se vraćao kući od druga video i cuo sam ,,drekavca" pa sam potrčao i zgrabio tatinu pušku.Tata me je uhvatio i video da sam preplašen.
Nije pitao šta je bilo vec je izašao samnom napolje i nismo ništa videli.

Kad sam napokon zaspao sanjao sa drekavca na prozoru sa nekom devojčicom pored drekavca.
Tada me je tata čuo da se derem ali u snu.On me je budio ali nije mogao.
Tada u snu je drekavac razbio przor i ušoao unutra i stao na sto sa devojčicom koja ima 8 ili 9 godina sa crnom kosom i beldim licem.

Nakraju smo se preselili i nisam ga viđao uopšte.